Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strastveni par

Glumica u vatrenom klinču s fatalnim Splićaninom: 'Neugodno mi je ovo gledati. Sramota me'

Foto: Nova TV
1/4
26.03.2020.
u 18:23

- Što ako mi ovo baba vidi? Rekla bi moja baba 'dobro se valjaš'. Tako se kod nas kaže. - rekla je Jagoda o vrućoj sceni s kolegom Slavkom Sobinom.

Glumica Jagoda Kumrić koja je u domaćoj dramskoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' utjelovila snalažljivu i upornu novinarku Irenu Novosel u Nova buzz videu prisjetila se scena sa snimanja serija te ih prokomentirala. ''Neugodno mi je ovo gledati. Sramota me. Što ako mi ovo baba vidi? Rekla bi moja baba 'dobro se valjaš'. Tako se kod nas kaže. Irena i Igor su jedan vatreni par, jako su strastveni. Neugodno mi je, zacrvenila sam se'', rekla je za vruću ljubavnu scenu koju je snimila s kolegom Slavkom Sobinom.

1/10

U sljedećoj epizodi pogledajte kako će Irena pomoći Tamari da uništi Karla, dok Igor pokušava izbaviti Lolu iz nevolje u kojoj se našla. Nada preseli u motel gdje bezuspješno pokušava dobiti Igora i Lolu kako bi im rekla za svoje otkriće. Lola je slomljena saznanjem da je Mak mrtav, a Igor je bezuspješno pokušava motivirati na bijeg.

Svi su šokirani saznanjem o lešu nađenom u Kneževu Dolu. Miro je izvan sebe, a na policiji se slama i preko lančića pronađenog pored kostura, potvrđuje da je riječ o njegovu bratu Darku.

Julija šalje Branka da sazna što se događa te shvaća da je otkriven identitet pronađenog tijela. Saša od privatnog detektiva dobiva adresu na kojoj su Igor i Lola, ali ne zna da detektiv surađuje s Borutom. Nakon što je Nadi prijetila pištoljem, zgrožena svojim postupcima Karmela ozbiljno razmišlja o razvodu.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
11:54 27.03.2020.

šta joj ima biti neugodno?to je sve gluma:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije