Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

Ecija objavila fotke u badiću pa priznala: 'Preteško mi je misliti o tome i još zaplačem'

Foto: Instagram
1/9
26.03.2020.
u 13:29

Ecija Ivušić je objavila seriju fotografija s mora na kojima je u badiću, a u popratnom tekstu je priznala da još uvijek osjeća posljedice potresa koji se dogodio u nedjelju.

Bivša voditeljica Ecija Ivušić na Instagramu je objavila seriju fotografija na kojima je u badiću, a u opisu priznala da se još uvijek teško nosi s traumom nakon potresa u nedjelju.

"Kažu da je sve u životu stvar balansa. I da smo načinom života i funkcioniranja svijeta razljutili majčicu Zemlju. Kažu da je majka Zemlja svu svoju dječicu poslala u svoje sobe da razmislimo o tome što smo napravili. Kažu i da mnogi od nas sjede u svojim domovima i razmišljaju o tome svaki dan, dok se vani zagađenje zraka smanjuje, vode pročišćavaju i vrste obnavljaju" napisala je Ivušić i dodala da ju je potres obilježio više od korona virusa.

"Kažu i da će se život dijeliti na 'prije i poslije korona virusa', a stanje umova također. Iako meni osobno, prije će se dijeliti na 'prije i poslije potresa', ali to je sad druga priča. Još mi je preteško i misliti o tome i još zaplačem. Ne zbog sebe. Zbog oštećenih, stradalih... A i dalje je prisutan strah", stoji u objavi koju je ipak odlučila završiti u pozitivnom tonu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kažu da je sve u životu stvar balansa. I da smo načinom života i funkcioniranja svijeta razljutili majčicu Zemlju. Kažu da je majka Zemlja svu svoju dječicu poslala u svoje sobe da razmislimo o tome što smo napravili. Kažu i da mnogi od nas sjede u svojim domovima i razmišljaju o tome svaki dan, dok se vani zagađenje zraka smanjuje, vode pročišćavaju i vrste obnavljaju. Kažu i da će se život dijelit na “prije i poslije korona virusa”, a stanje umova također. Iako meni osobno, prije će se dijeliti na “prije i poslije potresa”, ali to je sad druga priča. Još mi je preteško i misliti o tome i još zaplačem. Ne zbog sebe. Zbog oštećenih, stradalih... A i dalje je prisutan strah. Sve u svemu, život nam se mijenja iz dana u dan, do još neki dan smo njurgali o dosadi i karanteni, a onda je svima nama u Zagrebu brzo došla opomena. Da uvijek može biti gore. Tako da ja trenutno zahvalno sjedim u svojoj sobi (jer ju imam), 3. Dan P.P. (poslije potresa) i sjedim i razmišljam o svemu pa tako i o tome šta sam osobno učinila da razljutim majku Zemlju. Dok razmišljam, prisjećam se i naših divnih zajedničkih trenutaka. I jedva čekam da ih ponovimo i da ih opet doživim, ali ovaj put gledam drugim očima, diram novim rukama i osjećam novim srcem. Zahvalnim. Pažljivim. 🌍🙏🏻 . . . #motherearth #korcula #pag #vitaminsea #gratefulheart #caring #tb #balance #⚖️ #ecipeciquotes

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic) on

 

"Sve u svemu, život nam se mijenja iz dana u dan, do još neki dan smo njurgali o dosadi i karanteni, a onda je svima nama u Zagrebu brzo došla opomena. Da uvijek može biti gore. Tako da ja trenutno zahvalno sjedim u svojoj sobi (jer ju imam), 3. Dan P.P. (poslije potresa) i sjedim i razmišljam o svemu pa tako i o tome što sam osobno učinila da razljutim majku Zemlju. Dok razmišljam, prisjećam se i naših divnih zajedničkih trenutaka. I jedva čekam da ih ponovimo i da ih opet doživim, ali ovaj put gledam drugim očima, diram novim rukama i osjećam novim srcem. Zahvalnim. Pažljivim" zaključila je bivša voditeljica. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

JA
japa
15:22 26.03.2020.

Cijeli svijet je u gabuli a ova nema pametnijeg posla nego objavljivati slike u badiću. Moram se pitati kakav to mora biti mentalni sklop?

SA
sargu123
17:13 26.03.2020.

Kaj sad ova hoće? Popularnost ili što? Tko je ta uopće?

Avatar prlepr
prlepr
17:59 26.03.2020.

vidi se kako pati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije