Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznijela detalje

Glumica podijelila mučna iskustva nakon veze s glazbenikom: Isprao mi je mozak i izmanipulirao me

Foto: Profimedia
1/7
02.02.2021.
u 10:10

Mansonova bivša djevojka Evan Rachel Wood već neko vrijeme tvrdi da ju je roker godinama zlostavljao, te je prvi put o svojim iskustvima progovorila prije nekoliko mjeseci za New York Times, no tada priča nije uzela maha jer ga nije imenovala, iako su fanovi pretpostavljali da je riječ upravo o njemu.

Glazbenik Marilyn Manson, pravim imenom Brian Warner,  ponovno se našao u srcu skandala, a ovaj put riječ je o zlostavljanju. Naime, Mansonova bivša djevojka Evan Rachel Wood već neko vrijeme tvrdi da ju je roker godinama zlostavljao te je prvi put o svojim iskustvima progovorila prije nekoliko mjeseci pred sudom kako bi podržala novi zakon o zlostavljanju u obitelji, no tada priča nije uzela maha jer ga nije imenovala, iako su fanovi pretpostavljali da je riječ upravo o njemu. Izdavačka kuća Loma Vista s kojom je surađivao zbog cijele situacije mu je poništila ugovor. To ga je natjeralo da se napokon o svemu oglasi na Instagramu. 

Manson je napisao kako su optužbe užasne distorzije realnosti i da su sve partnerice s kojima je bio u vezi dale pristanak – negirajući tako njihove optužbe za silovanje (Evan je na sudu ispričala kako bi se ujutro probudila, a on bi bio na njoj iako nije bila svjesna ničega što se događalo).

Ovaj put su se, nakon nje, javile još neke manje poznate bivše djevojke glazbenika te su ispričale svoja iskustva s njim, a neka od njih su zaista mučna. 

Foto: Profimedia

Glazbenik je inače poznat po ekscesnom ponašanju, ali i ovisnosti o raznim opijatima, koja se još pogoršala nakon što je ostao bez roditelja. Iz te situacije se izvukao te je sada u sretnoj vezi, no rane koje je svojim ponašanjem ostavio na dušama bivših partnerica još nisu zacijelile

Većina obožavatelja pretpostavljala je da veza Mansona i Wood nije zdrava jer je između njih bila velika razlika u godinama, ali i zbog pjesama koje je o njoj pisao, pogotovo zbog hita "Heart Shaped Glasses", gdje se hvalio da je "s malom djevojčicom". Evan je, naime, na početku veze još bila tinejdžerica, dok je pjevač bio na pragu četrdesetih. Sada je konačno smogla hrabrosti te je na društvenim mrežama progovorila o zlostavljanju.

Foto: Instagram screenshot

"Ime mojeg zlostavljača je Brian Warner, koji je svijetu poznat kao Marilyn Manson. Počeo me 'pripremati' kad sam bila tinejdžerica. Stravično me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulirao me da mu budem podčinjena. Ne želim više živjeti u strahu od odmazde, klevete ili ucjene", napisala je glumica.
Marilyn je zbog optužbi za silovanje iz benda izbacio dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Twiggyja Ramireza te oštro osudio njegove postupke, a kada su mediji pokušali nešto više doznati nakon što je Wood prvi put izašla u javnost natuknuvši da ju je bivši zlostavljao, Manson nije htio komentirati. 

Društvene mreže pune su poruka podrške glumici koja je s detaljima izašla u javnost, ali i ženama koje su s njim bile u vezi prije i poslije nje. Osim toga, zanimljivo je da se u sličnoj situaciji našao i Mansonov bivši prijatelj Johnny Depp. Pjevačeva supruga Lindsay Usich, s kojom se tajno oženio prije nekoliko mjeseci tijekom karantene, još se nije oglasila o ovim optužbama. 

Komentara 5

GN
glas_navoda
14:25 04.02.2021.

Koje zvizdarije... Dakle, čim vidiš ovog tipa jasno ti je da mu nisu sve na broju. I onda hrpa tih žena jedva čeka da mu se uvaljaju u krevet i budžet, a poslije kukaju "on je ovakav, on je onakav...".. A to "poslije" dođe kad mu više nisu zanimljive, kad više nema poklona, tuluma, droge... Kolike su s njim uživale u trenucima "slave" (slavan je bio on, one su bile samo ukras oko njega), bile na fotkama UZ njega sve dok nisu iskoristile taj trenutak "slave" i postale "glumice". Kaže ova nesretni a da se probudila, a on bio na njoj?! I ništa nije osjetila?! Na kakvim si ti drogama bila? Mene probudi mačak kad mi legne na prsa, a nju ne probudi ova konjina?

A6
A6g8
16:10 03.02.2021.

To je tako kad se netko zaljubi u novčanik, ugled, prestiž...

AT
ATG
15:47 02.02.2021.

A bila je tako zaljubljena u njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije