Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavedi me-razvedi me

Glumac traži poništenje braka nakon četiri dana

Foto: PIXSELL
1/3
29.03.2019.
u 12:16

Još nikome nije jasno kako su Nicholas Cage i njegova odabranica odlučili uploviti u bračnu luku, ali još je nejasnije što se s parom dogodilo nakon samo četiri dana braka.

Glumac Nicholas Cage (55) prije samo šest dana uplovio je u bračnu luku s visažisticom Erikom Koike. Činilo se da je sve bajno za novopečene mladence, ali samo četiri dana poslije glumac je podnio zahtjev za poništenje braka, piše The Blast.

Par se navodno vjenčao istog dana kada im je odobrena dozvola za brak, 23. ožujka u Las Vegasu, ali očito je netko od njih shvatio da su pogriješili i on je odlučio tražiti poništenje braka u srijedu, 27. ožujka.

Cage i Koike zajedno su od travnja prošle godine, a poprilično su iznenadili sve kada su odlučili svoju ljubav odvesti na višu razinu. Ovo će Nicholasu biti četvrti propali brak, a iza njega su i oni s Alice Kim, Lisa Marie Presley i Patriciom Arquette.

Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
13:00 29.03.2019.

obečao sam da neču nikome reći a sad moram da neki nebi pisali loše o Nicolasu Cageu. dakle priča ide ovako - on i ona su se sreli u dučanu, primjetili su da oboje vole isto pivo, iste krekere i još hrpa toga i potaklo par da se krenu upoznavati. Ona je bila strogo religiozna i nije htjela ništa prije braka. On je rekao, sanjom sam si super, no ajde nema veze sve stvsri u krevetu budemo nadoknadili u braku. i tako su se mjesecima družili, zaljubljivali itd i došao taj dan, Dan vjenčanja. pozvali su sve goste, svadba je bila predobra, torta je bila največa, kažu da takvu nije imao ni Bill Gates (milijarder), i sve je to super prošlo, dan koji se bude pamtio. no došlo je do prve bračne noći i Ona mu odlučila odati tajnu, da ona nema v ag in u, već Ribićki štap, i to velik. Nicolas nije bio siguran, dali ga uplašila činjenica da ona ima ribićki štap ili to da je to bio gigantski štap, no on se odlučio razvesti. razvod je trajao 4 dana zbog prepiranja sa odvjetnikom oko popusta na usluge razvoda.

JO
joed
12:36 29.03.2019.

Dugo mu je trebalo da skuži da je njoj vjerojatno samo do njegovih para.

MA
majmudin
09:06 30.03.2019.

erika ima gore sise a dole kiflu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije