Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesuglasice?

George Clooney oglasio se o razvodu od Amal, evo što kaže

Foto: PA/Pixsell
1/7
25.01.2019.
u 09:55

Poznati glumac tvrdi kako su napisi o njegovu razvodu čista laž

Glasine o tome da se nakon četiri godine braka razvodi od supruge Amal odlučio je komentirati George Clooney.

Za medije je izjavio kako su te  informacije neistinite i da im brak nije u krizi, piše The Sun. Dok Clooney tvrdi kako u njegovu braku problema nema, Amal je prijateljima povjerila drukčiju priču.

U zadnje vrijeme sve češće je u Londonu i  tamo se druži sa starim prijateljima kojima je rekla kako joj je drago što George nije s njom i dala je naslutiti kako postoje nesuglasice među njima.

Amal se navodno nakon žestoke svađe s Georgeom odselila u njihovu vilu na Sardiniji i sa sobom je povela blizance.

Glumac je neprestano moli da mu dopusti da vidi djecu, a ona mu to dopušta samo pod uvjetom da tijekom posjeta boravi u njihovoj kući za goste.

Pogledajte koji parovi su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda

Ključne riječi

Komentara 12

AR
Armagedon
10:24 25.01.2019.

čudni ovi ameri.... u braku su, silni novci, zgodni, uspješni, a on ne smije djecu vidjeti osim kako mu ona kaže.....džaba im sva ta slava i lova, bez blagoslova ......sretniji pijanac koji isprosi za litru vina..... od njih

PA
pakpapir
10:05 25.01.2019.

A onda je uslijedio šok....

VJ
vjekoslav44
10:53 25.01.2019.

Oli je Amerika prihvatila Istanbulsku???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije