Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro ga je skrivala

Gabriela iz 'Plesa sa zvijezdama' pokazala tajanstvenog dečka: 'Dobar je ovaj Clooney'

Foto: Instagram
1/9
04.06.2023.
u 19:30

Lijepa plesačica u svakoj je emisiji plijenila pažnju atraktivnim izgledom, a mnogi su se zapitali je li njezino srce već osvojeno

Plesačica i mentorica showa "Ples sa zvijezdama" Gabriela Pilić plesala je s voditeljem Franom Ridjanom, a dogurali su čak do finala showa. Lijepa plesačica u svakoj je emisiji plijenila pažnju atraktivnim izgledom, a mnogi su se zapitali je li njezino srce već osvojeno. Iako svoj privatni život voli držati po strani, na Instagramu je sada otkrila da je zauzeta.

A osim toga, pokazala je i dečka kojeg je vješto skrivala. U opisu je Gabi stavila samo emotikon srca.

"Dobar je ovaj Clooney" , našalio se voditelj Frano Ridjan, a glumac Alen Liverić prokomentirao je:  "Kakav par, nema dalje". Pedro SoltzMarijana Mikulić i Helena Janjušević uputili su joj u komentarima emotikone srca.

"Zgodni oboje", "Lipi golupčići", "Prekrasni ste", "Šaljem ljubav", "Kako možete biti tako divni", pisali su joj pratitelji još. 

VEZANI ČLANCI:

Gabriela je još prije koji dan objavila niz videa, a na jednom od njih se strastveno ljubi s tajantvenim muškarcem čije ime još ne otkriva.

Frano i Gabriela u finalu su zaplesali drugi, a plesali su valcer. Igor je kazao kako zaslužuje biti u finalu. Dobili su 39 bodova. Frano Ridjan rasplakao se nakon posljednjeg plesa u finalu. Dobili su 38 bodova od žirija, a Franka je posebno naglasila kako joj je divno bilo vidjeti ovakve emocije. 

VIDEO Uzavrela atmosfera na koncertu Prljavog kazališta na Večernjakovoj biciklijadi u Samoboru!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije