Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za sinove

Frano Ridjan odlučio je iskoristiti pravo na roditeljski dopust: Mislim da je vrijeme da mijenjamo običaj

Frano Ridjan
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/6
23.03.2021.
u 21:40

Voditelj na Novoj TV bio je prisutan na oba porođaja i odlučio je sada i s drugim sinom iskoristiti pravo na roditeljski dopust i uživati sa sinovima.

Frano Ridjan, voditelj showa "Supertalent" i showa "Farma" na Novoj TV odlučio je iskoristiti roditeljski dopust i uživa sa svojim sinovima Maurom, koji će ove godine u srpnju napuniti četiri godine i Manuelom koji ima godinu dana i tri mjeseca. Uz suprugu Leu bio je na oba poroda, a nakon što mu se rodio mlađi sin odjurio je na finale showa "Supertalent". Frano u razgovoru za Gloriju kaže kako mu srećom voditeljske obveze na Novoj TV ostavljaju dovoljno vremena za obitelj i to mu je važno i znači mu puno jer je obiteljski tip.

- Supruga se vratila na posao, pa smo mi "hahari" zajedno veći dio dana. Mauro voli otići u vrtić, pa se Manuel i ja zabavljamo dugim šetnjama, ispitivanjem svih sprava na igralištu, tjeranjem vrana, a kada beba zaspe, tata kuha ručak da nešto skuhano dočeka mamu kad dođe posla. - opisao je Frano kako izgledaju njegovi dani sa sinovima. S oba sina iskoristio je roditeljski dopust u trajanju od dva mjeseca koja se mogu iskoristiti bilo kada do osme godine djetetovog života. 

- Mislim da je vrijeme da mijenjamo običaj u kojem je odgoj djeteta isključivo "ženin posao", a otac je tu da priskrbi sredstva za djecu. Sustav je takav da većina ljudi radi od devet do 17 sati, što znači da vašu djecu odgajaju i o njima brinu drugi, zato preporučujem da barem ta dva mjeseca roditeljskog dopusta iskoristi svaki tata. Naravno da sam iskoristio priliku između dva projekta na Novoj TV napraviti isto s mlađim sinom. - rekao je Frano. 

Pogledajte najzanimljivije trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije