Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENI BOKSAČ

Filip Hrgović supruzi za rođendan poklonio nesvakidašnje iznenađenje

Marinela Hrgović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
03.11.2020.
u 09:15

Osim slavljeničkih balona, torte i ruža, Filip je Marineli poklonio i panoramski let iznad Miamija, a snimku je također objavio na Instagramu. Par je u vezi sedam godina, a vjenčali su se prošle godine

Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović priredio je suruzi Marineli nesvakidašnje iznenađenje za rođendan. Bračni par protekli je vikend proveo u Miamiju na Floridi, gdje se Filip priprema za iduće mečeve. Na Instagramu je objavio cijeli niz fotografija svoje supruge, te je napisao:

- Moja supruga, moja stijena. Najdraža moja ljubavi, sretan ti rođendan.

Osim slavljeničkih balona, torte i ruža, Filip je Marineli poklonio i panoramski let iznad Miamija, a snimku je također objavio na Instagramu. Par je u vezi sedam godina, a vjenčali su se prošle godine.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Marinela se i sama aktivno bavi sportom. Već dugo trenira odbojku, redovito trči i pazi na prehranu. Da je usavršila svoje kulinarske vještine, potvrdio je i Filip u jednom od prijašnjih intervjua za Večernji list.

– Ona se doista jako dobro brine o meni. Odemo mi ponekad i u neki restoran, no Marinela kuha gotovo svaki dan po mojem programu - rekao je Filip koji se prije meča voli osamiti. Svjestan je tereta koji njegova supruga nosi zbog velike predanosti borilačkom sportu.

Marinela Hrgović
1/8

 - Da ona nije takva, mi bismo davno prekinuli. Nisam ja za baciti, ali me ne bi puno cura takvog trpjelo, taj moj način života. Ja sam fokusiran na uspjeh u boksu i to se sigurno osjeti doma, no Marinela se uspješno bori s time, nosi svoj križ. Svaka joj čast, nisam ja baš jednostavna osoba - svjestan je 28-godišnji Hrgović.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
babalana77
10:11 03.11.2020.

Kakav krkan moraš biti da se slikaš sa ženom kako je udaraš šakom u glavu. Nije niti najmanje smiješno niti simpatično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije