Naslovnica Showbiz Zvijezde

Fil Tilen nova zvijezda Entera Zagreb

Mladi i talentirani glazbenik Slaven Berić, poznatiji kao Fil Tilen, preuzeo je večernji show na Enteru Zagreb
17. veljače 2017. u 15:13 788 prikaza
Fil Tilen
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/4

Fil Tilen započeo je 2017-u s novim poslovnim uspjehom. Nakon što je mjesecima zabavljao publiku transformacijama u nedavno završenoj trećoj sezoni najgledanijeg showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ na Novoj TV, postao je novi DJ večernjeg showa na Enteru Zagreb, prvom i jedinom radiju u Hrvatskoj za mlade i one koji se tako osjećaju.

Talentirani 28-godišnji glazbenik, tekstopisac i performer poznat kao „najbrži reper na Balkanu“ svoj dobar smisao za humor, koji je pokazao u TLZP showu, prenijet će u Enter Večer – najnabrijaniji radijski show, svaki radni dan od 18 do 22 sata.

„Enter je za mene odlično iskustvo, iskreno uživam u poslu i izazovima koje donosi. Ekipa na radiju je mlada i kreativna, tako da sam se vrlo brzo uklopio. Svakodnevno učim nove stvari i rastem kao glazbenik što mi je vrlo bitno“, otkrila nam je nova radijska zvijezda Fil Tilen.

Tilenu je ovo prvi anganžman na radiju na kojem će slušateljima svakodnevno puštati najnovije svjetske hitove elektronske glazbe, a trenutno radi i na novom albumu te uskoro planira izbaciti novi singl.

„Album je u pripremi i snimamo nove materijale, uskoro ćemo izdati singl „Ko vam je reko“ uz videospot, a ostali planovi su iznenađenje za moju publiku.“

Uz već postojeću ekipu – Ivana Vukušića, Aleksandru Milinković, Ninu Slišković, Mirnu Savić i Domagoja Cifreka, novu zvijezdu Entera Zagreb, Fil Tilena slušajte svaki radni dan od 18 do 22 sata, na 97 i 99 MHz, mobilnoj aplikaicji Entera ili putem live streaminga na enterzagreb.hr

Gledamo se na Facebooku, Intagramu i Twitteru Entera!

#filtilen #enterzagreb #samohitovi #samojako #entervecer

Spin City car sharing
Pokretanje posla
Pet stvari koje morate znati prije pokretanja biznisa

A1 izdvaja za Vas