Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Enis Bešlagić objavio fotku s kolegom s kojim je glumio u hit seriji, biste li ga prepoznali?

Foto: YouTube screenshot
1/11
14.01.2022.
u 10:39

Oni su se, naime, zbližili na snimanju serije 'Naša mala klinika' u kojoj je Bešlagić utjelovio legendarnog Šemsu, dok je Zidarić igrao ulogu doktora Slavičeka.

Enis Bešlagić koji trenutačno u RTL-ovoj seriji 'Blago nama' tumači Jadranka Juhića na Instagramu je objavio fotografiju s glumcem Rankom Zidarićem.

Oni su se, naime, zbližili na snimanju serije 'Naša mala klinika' u kojoj je Bešlagić utjelovio legendarnog Šemsu, dok je Zidarić igrao ulogu doktora Slavičeka. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Bešlagić posljednjih godina sve više radi u Hrvatskoj, a trenutke odmora rado provodi u rodnoj Bosni i Hercegovini. Svojim se pratiteljima na Instagramu javio iz Tešnja, a u komentarima su se javili odmah i neki koji su Enisa pitali zašto radi u Hrvatskoj, a ne u BiH. Bešlagić im je odmah i odgovorio. 

"Radim u Hrvatskoj jer me u Bosni ne zovu baš, kao i mnogi gastarbajteri po svijetu što rade. Zato svaki dinar pošteno zaradim i ne kradem kao neki veliki domoljubi. Domovina je jedna, a to ne znači ako snimaš izvan nje da ne pripadaš istoj. Po tome bi sportaši  trebali igrati samo za BiH klubove. Ali mene baš i nešto ne zovu u reprezentaciju BiH kad se dijele uloge, a i ne treba... Tamo gdje me poštuju sa svim onim što ja jesam, onda dajem i ja ljubav i svoju zahvalnost. Puno šire gledam na to i nikada nisam želio biti niti kantonalni niti federalni glumac. Onaj koji krade svoju domovinu je izdajica, a ne onaj koji poštenim radom pokazuje ljubav", napisao je Enis. 

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar crazy_bat
crazy_bat
11:32 14.01.2022.

Zašto ga ne bi prepoznali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije