Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVLJA SE

Emotivna Vrećina poruka majci nakon teške operacije: 'Zamišljam nas na Visu mom...'

Foto: Instagram screenshot
1/7
27.02.2021.
u 22:00

- Sinoć sam rekao voljenom prijatelju "želim da majčica ozdravi od moje ljubavi", zato je trebam ljubiti i grliti danonoćno, u svemu pronalaziti igru i šalu u tom svijetu zbilje i bolesti i okrutnosti, napisao je Božo

Bosanski princ sevdaha Božo Vrećo na Facebooku je objavio emotivnu poruku bolesnoj majci koja je nedavno operirana.

- Sinoć sam rekao voljenom prijatelju "želim da majčica ozdravi od moje ljubavi", zato je trebam ljubiti i grliti danonoćno, u svemu pronalaziti igru i šalu u tom svijetu zbilje i bolesti i okrutnosti, slušati je što mi šapuće očima što plamte kao zvijezde i naslućuju one bolje trenutke, zamišljam nas na Visu mom,na jesen posle svih terapija, vidim samo milujuće sunce i more i naše osmijehe, nju u plićaku kako me doziva i pokazuje mi kako je najbolja plivačica, jedan dan njene sreće za mene je cijela vječnost, napisao je Vrećo.
Božo je nedavno objavio kako se majka dobro oporavlja nakon operacije karcinoma, a glazbenik joj je posvetio status na Facebooku. 

Foto: Facebook/TS Auris

- Odgojila me da nikad ne upirem prstom na drugog i drugačijeg i da oni koji to čine označeni su jednom vrlo jasnom definicijom - neodgoj. Hvala mojoj majčici što mogu biti i frajer i žena kad to u svom životu poželim bez da pitam ikoga za mišljenje i dopuštenje, nadasve živite svoj život i učinite ga boljim i interesantnijim koliko je to moguće, a mogućnosti su beskrajne ako se mene pita, započeo je Božo, a onda napisao kako je zadovoljan maminim opravkom.

- Danas smo čekali nalaze za dalje liječenje, još moramo čekati do konačnih histaminoloških rezultata, strpljivi smo i obukli smo se isto, onako malo po "muški",otplesali smo par koraka twista kad smo već u tom dobu, dok je ljubavi, najjači smo i sve možemo, napisao je Božo. 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

VA
valpovo
23:31 27.02.2021.

Sve najbolje mami -sve najbolje Bozi

DU
Deleted user
00:19 28.02.2021.

Sve najbolje mami, a od Bože su svi racionalni ionako digli ruke.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:01 28.02.2021.

af bar se ne fotosopira i ne naslikava s djukelama i torbicama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije