Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupe stvari

Kći jedne od najbogatijih Hrvatica zapala je u financijske probleme, bilježi milijunske gubitke

Foto: Gtres/Pixsell
1/10
27.02.2021.
u 17:25

Tamara Ecclestone pokrenula je luksuznu kozmetičku liniju koja je na početku bilježila uspjeh, ali sada joj je zadala financijske probleme.

Tamara Ecclestone ima velike gubitke u poslovanju svoje kozmetičke linije, javlja britanski The Sun i pišu kako je izgubila 23 milijuna funti. Bez obzira na ovaj gubitak kći Bernieja Ecclestonea i jedne od najbogatijih Hrvatica Slavice Radić nije ostala u minusu na računu jer njezino bogatstvo se i dalje procjenjuje na 215 milijuna funti. Tamara je na tržište izbacila luksuzni asortiman kozmetičkih proizvoda koji su uključivali parfem za kosu čija je cijena bila 55 funti što je oko 480 kuna te ulje za kosu koje je bilo u ambalaži koja je bila ukrašena Swarovski kristalima i čije je cijena 155 funti što iznosi oko 1350 kuna. 

Do studenog 2019. godine bilježila je gubitke koji su došli do 23 milijuna funti, a dioničari SBD Internationala, kako piše u financijskom izvješću, pristali su joj godinu dana pružiti financijsku potporu. Bogata nasljednica ovu tvrtku je pokrenula prije 11 godina i tada se zvala Tamara Ecclestone Brands Ltd i na samom početku tvrtka je bilježila uspjeh na tržištu i donosila je zaradu. Pet godina nakon pokretanja Ecclestone mijenja ime tvrtke.

Tamara je 2014. godine dala ostavku kao direktorica, ali u vlasništvu je zadržala 75 posto dionica. Njezin glasnogovornik u priopćenju je rekao kako je Tamara razočarana ishodom posla koji je povjerila tvrtki Romelle Swire Limited (sada u vlasništvu Global Brands Group).

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ĆanotaKrljo
19:21 27.02.2021.

Pa daj napravi žiro račun za pomoć , mi ćemo navaliti ... samo da neide preko Slovenske 9 to jest , preko pelenkovića i pupavca !!!

L8
L8qzlih4
09:24 28.02.2021.

Ma daj.. 🤯

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije