Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAD POSTANEŠ MAMA'

Ella Dvornik objavila fotografiju s WC-a i nasmijala sve

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/6
01.09.2019.
u 15:09

- Ovak se ide na wc kad postaneš mama - napisala je Ella i u 3 sata dobila skoro 9 tisuća lajkova. U ovome su se prepoznale i brojne mame, koje su joj komentirale kako je i kod njih slična situacija.

Ella Dvornik na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz privatnog života kojima često nasmije svoje pratitelje. Na posljednoj je objavila fotografiju iz WC-a, a na njoj je njena preslatka kćerkica Balie koja drži papir. 

- Ovak se ide na wc kad postaneš mama - napisala je Ella i u 3 sata dobila skoro 9 tisuća lajkova. U ovome su se prepoznale i brojne mame, koje su joj komentirale kako je i kod njih slična situacija. 

Foto: Facebook/RTL

- Shvatila sam da to i nije tako loša stvar kad ostanem bez wc papira, one s toliko radosti odu po njega - napisala je jedna, dok je druga dodala kako ima petero djece, te da od svoje dvadesete pa do 41. godine nikad nije bila sama na wc-u. 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
16:07 01.09.2019.

Prestanite svoje čitatelje maltretirati sa niškorisnim i nepismenim spodobama.

SA
sargu123
16:50 01.09.2019.

Koliko ju plačate vi iz VL-a? Sramota je da objavljujete objave osobe koja nije zaslužila ni da joj se ime spomene. Stvarno ste jadni, do bola jadni!

DU
Deleted user
15:55 01.09.2019.

Ne s.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije