Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi izgled

Ella Dvornik drastično promijenila imidž. Više ne izgleda ovako

Foto: Instagram
1/4
28.08.2019.
u 11:00

Influencerica Ella Dvornik odvažila se na promjenu imidža. Iako joj promjene nisu strane ovog puta odlučila je vratiti prirodan izgled.

Ella Dvornik iznenadila je obožavatelje posljednjom fotografijom na svom Instagramu. Influencerica se naime odlučila na promjenu imidža. Plavu kosu ofarbala je u tamnije, a novom promjenom pohvalila se na društvenim mrežama.

- Vrijeme je za oporavak! Nakon godina eksperimentiranja s kosom, došlo je vrijeme da malo odmorim i vratim se na prirodno - napisala je Ella i upitala pratitelje kako im se sviđa promjena te što misli koliko će dugo izdržati u svom 'prirodnom' izdanju.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

'Izgledaš 10 godina mlađe', 'Malčice mi ličiš na Nikolinu Pišek', 'Top, najbolja do sada', samo su neki od komentara.

Bilo je i onih koji su pohvalili frizuru, ali su uputili kritiku na račun make upa. - Friz je super ali Ella kaj je s make-upom? Ne znam je l' do šminke ili do filtera. Kaj god da je, je previše. Bacaš na one lutke realistične, a stvarno nepotrebno jer si prirodno lijepa. Više tebe, manje filtera, pudera čega god tu ima. I samo ti "vrišti"! - poručila joj je jedna od pratiteljica.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:23 28.08.2019.

komentar da je prirodno lijepa je za upisat se od smijeha

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:14 28.08.2019.

Tko je opče želi gledat ?

AT
alojz.targus
11:41 28.08.2019.

Prezime mi je jako poznato,ali ne znam tko je ova....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije