Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
clooneyeva mala

Elisabetta Canalis potpuno gola u najnovijoj kampanji za PETA-u

elisabetta canalis
Foto: Splash/Red Dot
1/3
05.05.2011.
u 12:47

Nikad nisam imala bolji razlog u životu za skidanje, objasnila je djevojka Georga Clooneyja koja je glavno lice najnovije kampanje poznate organizacije za zaštitu životinja.

Za talijansku voditeljicu i djevojku hollywoodskog zavodnika Georgea Clooneyja skidanje nikad nije bio problem, napravila je to već mnogo puta, no tek sad je, kaže, imala pravi razlog.  Naime, 32-godišnja zanosna Talijanka najnovije je lice kampanje za zaštitu životinja, a kako bi objasnila ljudima kako je loše nositi krzno, Elisabetta se pred fotoobjektivima skinula do kraja. 

– Nikad nisam imala bolji razlog u životu za skidanje – kaže Elisabetta koja u svom ormaru zasigurno nema ni jedne cipele koje nisu od prave kože. No o tome se u kampanji za PETA-u, naravno, nije izjasnila.

Fotografije zgodne Elisabette, navodno, nije dotaknuo Photoshop. Sve je to, kažu, prirodna ljepota.

Komentara 3

PP
pp
13:21 05.05.2011.

sve pet ali kaj si ona zamišlja? ja ću te pogledat golu a onda ću obuć krzno na sebe

BO
bomba
13:24 05.05.2011.

Ja ne razumijem ove iz udruge za zaštitu životinja. Razumijem da se treba boriti od suludog ubijanja radi neke svoje zadovoljštine kao što to rade lovci ali biti protiv krzna pod svaku cijenu je besmisleno. Na slici vidim psa i kako se liže sa njim a ja nju pitam što taj pas jede? možda mrkvu za doručak kupus za ručak a večeru preskače jer mu doktor zabranio meso pred spavanje. Svi koji imaju kučne ljubimce i hranu kupuju ne spravljaju je jesu li se zapitali odakle to dolazi. Što su učinili s krznom ili kožom od ubijene životinje koja prehranjuje njihove ljubimce. Da bi oni bili zadovoljni kožu treba spaliti i kad se ona ne vidi ničemu ne smeta i sve opcije zadovoljene. Više štete naprave umjetni materijali koji mjenjaju kožu ovoj planeti nego prirodna koža koja se rzgradi u kratkom vremenu. Normalno ja ovdje mislim o koži koja je uzgojena i koja ne remeti prirodnu ravnotežu, jer hrana za kućne ljubimce mesoždere mora se negdje uzgajati a prirodno je i tu kožu i krzno iskoristiti. I ja sam protiv krzna koji se dobija od divljači samo radi nečijeg hira a ne dobrobiti za širu zajednicu, ali i oni treba da naglase konkretno protiv čega su a ne ovako mi smo protiv svega prirodnog.

MA
marinaaniram
13:57 05.05.2011.

Al ako ova peta i njihove \'jedva cekam da se skinem za sta god\' praznoglavke nisu jedan od najvecih apsurda ne znam sta je. Mislim vise cijenim one koje se skinu za playboy i priznaju da su to napravile zbog love i uzitka. Sama peta je valjda skupina frustriranih praznoglavaca koja svakim svojim potezom dokazuju da nemaju pojma o zivotinjama, ljudima, biljkama ni funkcioniranju icega na ovom svijetu. Pa koliko licemjerno glup moras bit da se boris protiv krzna a nosis kozu, jedes meso, da ne pricam o kolicini proizvoda napravljenih na stetu zivotinja za koje sam sigurna da ih koriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije