Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Dvornik pokazala kako uređuje vikendicu, a pratiteljica ju napala: Da si bar 2 posto toga uložila u mužev grob

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/13
12.06.2021.
u 10:30

S njom su trenutačno unučice Lumi i Balie, jer njihovi roditelji moraju pripremiti kuću u Istri prije nego što će cijela obitelj moći nesmetano uživati u novom ambijentu.

Danijela Dvornik već neko vrijeme uređuje svoju vikendicu na Braču. Pokazala je ranije sve što je napravila, kuhinju i dnevni boravak, a ovaj put je snimila video i odlučila pokazati i ljetnu kuhinju koja se nalazi u vrtu. 

S njom su trenutačno unučice Lumi i Balie, jer njihovi roditelji moraju pripremiti kuću u Istri prije nego što će cijela obitelj moći nesmetano uživati u novom ambijentu. 

"A sad dok djeca spavaju, da nazdravim s vama s malo hladnog vina. Pojest ću i malo lubenice, i to je to, dok se djeca ne probude" kazala je Dvornik u videu.

 

"Prekrasno", "Predivno", "Krasno", "Fantazija", "Svaka čast, imaš predobar ukus" pisali su joj pratitelji. Ipak, nisu svi bili pretjerano oduševljeni njezinim pothvatom. 

"Da si bar 2 posto toga uložila u mužev grob. Danas slika kruži internetom i to je tako žalosno, mene bi na vašem mjestu bilo sram" napisala joj je jedna pratiteljica. 
Iako Danijela nije odgovarala na ovaj komentar, na maminom profilu oglasila se Ella. 

"Tatin grob se seli u Sutivan" odgovorila je pratiteljici. 

VIDEO Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

Ključne riječi

Komentara 27

DO
DonQuijote
12:42 12.06.2021.

Pa ove dvije ce provesti citav zivot parazitirajuci na pokojnom Dinu. Strasno koliko to nema srama

TT
tik tak
12:19 12.06.2021.

Sram vas bilo...Time pokazujete koliko ga poštujete...Kakve veze Dino ima sa Sutivanom...?

GO
goga12
15:44 12.06.2021.

Naći će se netko i u Sutivanu da poslika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije