Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PODCAST

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
11.06.2021.
u 20:45

Legendarni pjevač nam je kazao i zašto se na internetu mogu naći različiti podaci o mjestu njegovog rođenja, te niz drugih zanimljivosti iz njegovog života.

Gost današnjeg Podcasta Večernjeg lista je legendarni glazbenik Željko Bebek, koji će sutra nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom autora Branimira Mihaljevića "Kupit ću nam sat". Bebek idućeg tjedna objavljuje i novi album "Mali oblak ljubavi" na kojem će se naći i prvi duet s njegovim sinom Zvonimirom. 

Bebek nam je u ugodnom razgovoru ispričao sve o svojoj obitelji, podsjetio na najveće uspjehe u karijeri, ali i otkrio kako mu je pravo ime Želimir, no danas ga tako ne zove gotovo nitko. Legendarni pjevač nam je kazao i zašto se na internetu mogu naći različiti podaci o mjestu njegovog rođenja, te niz drugih zanimljivosti iz njegovog života. 

Ključne riječi

Komentara 11

MI
mislimdakleznam
07:43 12.06.2021.

Neš' ti razlike 😉 več sam mislila Branko, Mladen. Ajde dobto, nek i to sad znamo.

Avatar DIXI
DIXI
08:40 12.06.2021.

Novinarstvo za međunarodnu nagradu.

LA
lajh1985
23:36 11.06.2021.

pa na wikipediji odavno to pise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije