Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima novu rutinu

Rebel Wilson otkrila jednu stvar zbog koje je uspjela skinuti čak 30kg, a nije ni vježbanje ni prehrana

Foto: Hrvatski hrvački savez
1/10
11.06.2021.
u 23:00

Kako je kazala, razmišljala je o smrzavanju jajnih stanica, a doktori su joj savjetovali da povede više računa o zdravlju kako bi proces imao bolje učinke.

Glumica Rebel Wilson (41) potpuno je promijenila svoj izgled i izgubila više od 30 kilograma, zbog čega je bila primorala potpuno promijeniti stil života. 

Najnovijim fotografijama gotovo šokira svoje fanove jer Wilson iznova pokazuje, kako se čini, nikad uži struk. Otkako je smršavila stalno objavljuje fotografije kojima zadivljuje sve svojom nevjerojatnom transformacijom.

U razgovoru za jedan časopis otkrila je kako ključna stvar u gubljenju kilograma, barem u njenom slučaju, nije ekstenzivno vježbanje već jednostavno - šetnja. 

Kako je kazala, razmišljala je o smrzavanju jajnih stanica, a doktori su joj savjetovali da povede više računa o zdravlju kako bi proces imao bolje učinke. 

"To jednostavno prije nije bilo prioritet i nisam znala kako to ispravno raditi", kazala je Wilson o svom zdravlju.

Tijekom mršavljenja otišla je u wellness u Australiji gdje je naučila pozitivne stvari šetanja, što je uskoro poslala nova rutina. Uskoro, krajem 2020. dosegla je svoju idealnu težinu: 74 kg. 

Također, usavršila je i svoju prehranu pa je jela hranu s dosta proteina. "Cilj nikad nije bio da ja budem mršava, u neke haljine znam da nikad neću stati. Ali ponosna sam na sebe i balans koji sam ostvarila", kazala je glumica. 

VIDEO>> Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Psychlist
Psychlist
23:24 11.06.2021.

Hodanje je iz raja izašlo. Općenito govoreći, vježbe niskog intenziteta nisu u modi, zapravo ne znam vrijeme kad su i bile. Uvijek se ide kredom brže, više, jače, a osobno sam se kroz život i moj potpuno amaterski sportski život uvjerio da je jedini pravi način prevladavajući niski intenzitet ali visoka REDOVITOST bez preskakanja i traženja izgovora. Kroz hodanje, hiking (lagano planinarenje), lagano bicikl možete bez problema biti u formi da istrčite kakvu lokalnu utrku na 5 ili 10km i pri tome ostvariti čisto solidan rezultat. Postoji doduše "kvaka". A to je da u tome morate biti niz godina konstantno bez traženja izgovora. Tiha voda brege dere i budite sigurni ako ste ustrajni u redovitoj aktivnosti plus normalnoj koliko-toliko uravnoteženoj prehrani bit ćete u super formi. Ako krenete žestoko - dakle put ozljeda, iscrpljenosti vrlo, vjerovatno ćete ili popustiti ili skroz odustati. Danas je zapravo umjetnost biti dosljedan i odmjeren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije