Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U paru s Fodorom

Doris Pinčić odradila prvi dan u 'Dobro jutru', ovako su je ocijenili gledatelji

Foto: Facebook
1/5
03.02.2020.
u 15:24

Jutros je svoju smjenu odradila u društvu Mirka Fodora i dobila je dosta pohvala od gledatelja.

Doris Pinčić Rogoznica je odradila je svoj prvi radni dan kao nova voditeljica jedne od najdugovječnijih HRT-ovih emisija "Dobro jutro, Hrvatska".

Jutros je svoju smjenu odradila u društvu Mirka Fodora, a sudeći po komentarima gledatelja na Facebook stranici ove emisije gledatelji su zadovoljni kako je obavila svoj posao, a naravno našao se i pokoji negativan komentar ali dali su gledatelji i dobronamjerne sugestije što bi Doris mogla popraviti.

- Doris sam slušala na Narodnom, a tu se samo preslikala. Odlično za početak, a bit će još bolje! Odlična je Doris,osvježenje, iako je meni bila zakon Željka Fattorini...i Karmela ...Uvijek lijepa i nasmijana Doris. Doris je divna i pametna..samo naprijed - poručili su joj gledatelji.

 

 

Dio gledatelja kaže kako se mora još malo opustiti, ali vjeruju da iskusnoj voditeljici kao što je  Doris to neće biti problem. Savjetovali su joj da malo manje gleda bilješke i većina joj pruža podršku. 

Komentara 32

CA
Cafa
15:49 03.02.2020.

Nerafinirana seljanka koja se na silu želi naučiti kako da bude netko i nešto... Ali ne ide.

IV
IvoDivo
16:56 03.02.2020.

Za HRT je dobra, jer ta kuća ima samo angažirani komunjarski kadar, što je preduvjet, osim što nisu ugodnog izgleda, još su intelektualno ispod prosječni, nekulturni, bezobrazni politikanti kao stanković, alfir. šimićka, drobac, munižaba, trbovička, gojanica, popovička, ugrinka, ružičić. šubarička, bačić...predugačak je niz . Na žalost tek na prste jedne ruke bi mogao nabrojati one što nešto vrijede.

Avatar Bell940
Bell940
16:52 03.02.2020.

Brzveznjača

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije