Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opustila se

Doris iznenadila objavom: 'Jedva čekam skinuti grudnjak'

Foto: RTL
1/6
27.01.2020.
u 11:34

Doris Pinčić Rogoznica uskoro će na HRT-u voditi emisiju ''Dobro jutro, Hrvatska'', a njezin prelazak s RTL-a na HRT potvrdile su obje televizijske kuće.

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica odlučila je ove godine s RTL-a prijeći na HRT, no u strci oko novog posla nije zaboravila svoje obožavatelje na društvenim mrežama.

Svakog dana ih uveseljava novim fotografijama iz privatnog života. Ipak, mnoge je iznenadila njezina zadnja objava. Naime, iako Doris često pozira sa suprugom i djecom, ovaj put je na fotografiji sama u kutu doma, na fotelji. Na fotki izgleda potpuno opušteno i veselo, ali mnoge žene je ipak najviše nasmijalo ono što je napisala uz objavu.

 

 "Dan je takoreći tek počeo, a ja već maštam o tome da ću popodne doći doma, skinuti grudnjak i zavaliti se. Nije li to skidanje grudnjaka takav trenutak slobode, zivota i svega? Dečki, probajte ga nositi cijeli dan pa ćete vidjeti o čemu pričamo'', stoji uz objavu. 

Inače, Doris će na HRT-u voditi emisiju "Dobro jutro, Hrvatska", a vijest su potvrdile obje televizijske kuće. 
U planu su za sada angažmani na spomenutoj emisiji, ali i još ponekim većim HRT-ovim projektima, poput ovogodišnje Dore.

– Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz tzv. zone komfora te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja – rekla je Doris za HRT. 

 

Komentara 4

T7
Toro. 71
12:25 27.01.2020.

Tko je ta???

KR
kritiko
16:00 27.01.2020.

boli nas za doris pičić

Avatar Bongozg
Bongozg
12:39 27.01.2020.

A da se vrati na radio i televiziju, pa da je manje gledamo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije