Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o novom poslu

Doris Pinčić Rogoznica: 'Vidjet ću koliko ću zeznuti u ponedjeljak'

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Screenshot
1/3
31.01.2020.
u 13:34

Nakon što je glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica potvrdila odlazak s RTL televizije nakon šest godina, odlučila se pridružiti ekipi s HRT-a u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

Glumica i voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pojavila se na mali ekranima i pravila društvo Mirku Fodoru u današnjoj emisiji "Dobro jutro, Hrvatska".

– Dobro nam došla Doris. Pratila si cijelu emisiju. Kako ti se činilo? – upitao ju je Fodor, a Rogoznica mu je odgovorila kako joj se čini da je sve išlo po planu.

– Kad vi to radite, izgleda jako opušteno i zabavno, a vidjet ćemo koliko ću ja zeznuti u ponedjeljak – našalila se Doris i naglasila da će se prilagoditi svemu što će se zahtijevati od nje.

– Službeno si me odmah bacio u vatru – rekla je Fodoru i dodala kako će se osloniti na njegovo dugogodišnje iskustvo. U planu su za sada angažmani na spomenutoj emisiji, ali i još ponekim većim HRT-ovim projektima, poput ovogodišnje Dore. 

– Vjerujem da sreća prati hrabre i da ponekad treba izaći malo iz tzv. zone komfora te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja – rekla je Doris za HRT. 

Nakon što je Večernji list prvi objavio informaciju da voditeljica Doris Pinčić Rogoznica pregovara s HRT-om oko novog angažmana, konačno je stigla i potvrda. S RTL-a su se oglasili i potvrdili da Doris nakon šest godina odlazi na javnu televiziju. 

– RTL zahvaljuje Doris Pinčić Rogoznica na ugodnoj i profesionalnoj suradnji u raznim projektima prethodnih godina. Doris želimo puno uspjeha u daljnjem profesionalnom i privatnom životu – poručili su s RTL-a.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
14:15 31.01.2020.

a je imas sto zeznuti...mozes i pr.....i i opet nitko nece cuti a kamoli vidjeti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije