Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Đorđe Balašević u Areni: Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/12
26.12.2019.
u 21:45

Glazbenik je prije nešto više od mjesec dana imao infarkt i rekao je publici kako je nedavno imao tu jednu situaciju u kojoj je morao smisliti zadnje riječi...

Glazbenik Đorđe Balašević sredinom studenog doživio je infarkt od kojeg se brzo i dobro oporavio i večeras je svojim hitovima opet razveselio publiku u Areni Zagreb.

Njegovi nastupi uvijek su ispunjeni i pričama iz njegova života i pričama o njegovim pjesmama, pa je tako bilo i večeras, ali uvod u 
koncert bio je malo drugačiji nego inače i priznao je Balašević kako je nedavno imao tu jednu situaciju, misleći na infarkt, u kojoj je iznenada mora smisliti posljednje riječi. 

- Malo me iznenadilo, nisam očekivao, ja sam majstor improvizacije i gledao sam sve ljude u bijelom i razmišljao što reći i znao sam što reći: ‘Dobra večer, Zagrebe’. - ispričao je publici u prepunoj Areni. Dodao je kako svatko doživi dan kada shvati da su svi stihovi napisani, ali on je poručio publici da taj dan  još nije došao.

Foto: Marko Prpić/Pixsell

- Nije gotovo dok debeli ne otpjeva što ima. Pa, dobra večer, Zagrebe još jednom. Inače su za vrijeme Božića tradicionalni snijeg, Bog i dobri ljudi. Snijega nema, dobrih ljudi isto nedostaje, ali se nadam da je slavljenik s nama kao što je inače bio - rekao je publici i zaslužio veliki pljesak, pišu 24 sata. 

Ključne riječi

Komentara 55

ZA
zagabria2
02:33 27.12.2019.

Đole legenda je uvijek znao sa riječima. Rijedak je to dar

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
07:04 27.12.2019.

Živio ti nama bar 100 godina!

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
01:44 27.12.2019.

Baš sam se vratio s koncerta. Odličan koncert. Red pjesama, red Đoletovog humora. 15000 ljudi, niti jednog slobodnog mjesta u dvorani, od toga 70% klinci od 20 godina koji znaju sve Đoletove pjesme. To je budućnost Hrvatske, a ne ovi mrzitelji svega ljudskog i normalnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije