Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije išlo glatko

Zaručio se Balaševićev sin: Šest mjeseci sam čekao dopuštenje

Foto: Instagram
1/8
10.12.2019.
u 07:00

Aleksa se veseli vjenčanju, a s dugogodišnjom djevojkom zaručio se u Nazaretu.

Aleksa Balašević, sin glazbenika Đorđa Balaševića, odlučio je kako neće krenuti stopama svog oca, već ide sportskim stazama svoje majke Olivere koja se bavila gimnastikom.

Aleksa se bavi borilačkim sportovima i organiziranjem MMA borbi i dosad se uglavnom hvalio poslovnim uspjesima, a sada
se pohvalio i uspjehom iz privatnog života. Rijetko Aleksa govori o svojoj dugogodišnjoj djevojci, ali nije mogao sakriti da su nakon dugih godina njihove veze konačno pale i zaruke. 

– Šest mjeseci čekao sam blagoslov Jeruzalemske patrijaršije u Nazaretu. U manastiru Nikolaja mučenika zaručio nas je episkop Romanos. Dugo sam čekao taj blagoslov i molio se za jedan ovako lijep događaj. Blagoslov za zaruke dobili smo i sada čekamo blagoslov za vjenčanje – izjavio je Aleksa za srpsko izdanje Glorije.

Dodao je kako mu je san da crkveno vjenčanje obave u Svetoj zemlji. – Ljudima u današnjem vremenu to možda zvuči neobično, jer se sve manje ljudi vjenčava u crkvi – kaže. 

Komentara 16

ZA
!zagreb!
09:09 10.12.2019.

Još jedan pripadnik zlatne mladeži. Poduzetnik, sposoban, pametan i sve to sa 14 godina. Sva sreća nije glup da pa ide na Harvard.

PA
pax5
08:13 10.12.2019.

Ovo je zaista jako važna vijest za Hr.

DU
Deleted user
11:01 10.12.2019.

sve bliže i bliže ste Blicu i Kuriru, samo tako do propasti pa se poslije čudite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije