Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica smrti

\"Dobri duh i vedrina Tome Vrbana uvijek će biti među nama\"

tomo (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
24.03.2012.
u 08:00

– Čula sam kako je svećenik rekao da je to jedina misa zadušnica na kojoj je svake godine sve više ljudi, inače je obratno. No, kad je Tomo u pitanju, drukčije niti ne može biti, kaže Tatjana Jurić.

Prošle su dvije godine od prerane smrti jednog od najboljih domaćih vizažista Tome Vrbana. Uvijek omiljen u društvu Tomo je svojim najboljim prijateljima u nasljedstvo ostavio sjećanja na predivne trenutke koje su proveli zajedno, priče o njegovim ludim avanturama diljem svijeta te vedrinu, zbog čega nikad neće utonuti u zaborav.

Na misi zadušnici za Tomu u kapelici samostana Gospe od Čudotvorne Medaljice prekjučer su se okupili brojni njegovi prijatelji i obitelj.

Poljubac majci

Uz Kristinu Bradač, Lanu Biondić, Jelenu Popović Volarić, misu za svog dragog prijatelja nije propustila ni Tatjana Jurić.

– Lijepo je prisjetiti se Tome, no njegov je dobri duh uvijek među nama. Okupljamo se redovito na njegov rođendan i godišnjicu smrti, to je već postala naša mala tradicija. Prekjučer sam došla samo poljubiti Tominu majku i brata jer sam imala obveze na Cro-a-Porteru. Slučajno se poklopio taj događaj i obljetnica, ali drago mi je zbog toga jer Tomo je stvarao taj modni događaj – rekla je Tatjana i dodala:

– Čula sam kako je svećenik rekao da je to jedina misa zadušnica na kojoj je svake godine sve više ljudi, inače je obratno. No, kad je Tomo u pitanju, drukčije niti ne može biti, kaže Tatjana Jurić.

Živio je bez ostatka

Svog najbolje prijatelja prisjetila se i scenaristica Jelena Popović Volarić koja o njemu uvijek kaže pokoju toplu riječ.

–Utjeha bi mogla biti činjenica da je u svoje 33 godine proživio sto života, više nego mnogi ljudi u jednom. Proputovao je svijet, živio bez ostatka, utjecao je na hrvatsku modu, imao gomilu prijatelja. No utjehe ipak nema. Zaista je bio poseban. Promijenio je živote mnogih svojim savjetom ili postupkom. Bio je pametan, duhovit, inspirativan – rekla je Jelena jednom domaćem tjedniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije