Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO PRATITELJE

Dino Rađa duhovitom objavom supruzi čestitao veliku obljetnicu: 'Šta ću kad je volim'

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/16
21.08.2021.
u 14:31

"I za kraj, reka bi Mišo, malo mi je jedan život s tobom", zaključio je Dino u opisu na Instagramu.

Bivši košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija danas svale 20. godišnjicu braka. Tim je povodom Dino na svojem Instagram profilu podijelio album fotografija. "I tako 20 godina. Nikad dosadno. Što ću kada je volim. I njeno snalaženje u prometu i njenih xxxxx pari cipela i kada nema što za odjenuti i njenu ljubav prema avionima i njen pms i njene najbolje prije i kada me tira da probam neku spizu i kada kasni i kada pita jesam se udebljala (noooooooou) i kada joj se ne da i kada ne bi doma do zore i kada joj ogrebu auto i kada kopa po torbi i kada se provaje u dućanu i kada mene hoće obučenog prisvuć", napisao je Dino u opisu fotografija te dodao da ima toga još, ali da mora nešto ostaviti i za godine koje dolaze. "I za kraj, reka bi Mišo, malo mi je jedan život s tobom", zaključio je. 

Foto: Instagram screenshot
Pratitelji su im čestitali godišnjicu u komentarima, a mnogi su se raznježili. "To je ljubav", jedan je od komentara. "Kako si lijepo napisao", poručila mu je jedna pratiteljica, a još neki od komentara su bili 'predivno' i 'sretno dalje'. 

Podsjetimo, par se upoznao 1995. godine u jednom zagrebačkom restoranu, a svoju ljubav su okrunili brakom šest godina kasnije. Obred je bio u zaljevu blizu Korčule, a nakon njega su skočili u more. Par ima dvoje djece, sina Roka koje se rodio 2003. godine i sina Niku kojeg su dobili 2008. godine. Dodajmo još da često zajedničke fotografije i trenutke dijele na društvenim mrežama gdje se vidi koliko se vole i poštuju.

VIDEO Severinina ljubavna priča

Komentara 1

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
14:47 21.08.2021.

Pa i nije Rađi lako! Ali žena je izvrsna, lijepa, pametna i s njom nije mu dosadno. Za takvo društo mora se malo pretrpiti, malo šutjeti kad treba i pritrčati isto kad treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije