Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Markantni Talijan

Sjećate se Paola koji je u 'Prijateljima' imao romansu s Rachel? Ovako izgleda sada s 58 godina

Foto: Youtube screenshot
1/4
21.08.2021.
u 09:00

Zgodnog Paola utjelovio je glumac Cosimo Fusco koji sada ima 58 godina i drugačiji imidž od onoga u seriji.

Veliku ljubomoru kod Rossa je izazvala ljubavna priča Rachel s markantnim Talijanom Paolom koji u tih nekoliko nastavaka "Prijatelja" u kojima je ljubovao s Rachel nije pričao puno na engleskom nego na svom rodnom talijanskom. Zgodnog Paola utjelovio je glumac Cosimo Fusco koji sada ima 58 godina i drugačiji imidž od onoga u seriji. Prošlo je dosta godina od tog snimanja i iako je Paolova kosa posijedila i skupila se koja bora na njegovom licu i dalje privlači svojim šarmom. Prije dvije godine u jednom intervju ispričao je kako je dobio ulogu i kako mu je bilo raditi sa slavnom šestorkom.

- Kada sam došao na audiciju pitali su da improviziram i bio sam skeptičan jer mi engleski tada nije bio dobar kao sada, ali oni su tražili da na audiciji govorim talijanski. Većinu rečenica u "Prijateljima" sam izmislio, poput scene u kojoj s Rachel stojim pored prozora, sve rečenice u toj sceni sam izmislio. Svi me uvijek samo pitaju kako je bilo ljubiti se s Jennifer Aniston. Bilo je super raditi s njom kao i s ostalim glumcima i te epizode su genijalne i zbog kemije koja je vladala među njih šest serija je i danas popularna.- rekao je Cosimo prije dvije godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosimo Fusco (@cosimo_fusco)

 

U Hollywoodu se zadržao duže vrijeme i imao je manje uloge u serijama "Mentalist" i "Alias", ali zadnjih godine više se okrenuo talijanskoj kinematografiji i na svom Instagramu uglavnom objavljuje fotografije sa setova serija i filmova.

VIDEO: Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar FrancJunior
FrancJunior
09:12 21.08.2021.

Ne sjecam se nicega! Molim vise pojedinosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije