Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mislav Oršić

Dinamov heroj u reprezentaciji: Suprugu je upoznao u srednjoj školi, a ne skriva kako mu je ona najveća podrška

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
17.12.2022.
u 16:48

Suzana je zbog Mislavove karijere živjela u Italiji, Južnoj Koreji i Kini, a nogometaš je jednom prilikom priznao da je upravo njegova supruga organizirala cijelo vjenčanje budući da se on ipak bolje snalazi na terenu.

Dinamovac Mislav Oršić suprugu Suzanu upoznao je u srednjoj školi, a vjenčali su se 2018. godine. Samozatajnu Suzana rijetko možemo vidjeti u javnosti, a iako ima društvene mreže, profili su joj zaključani no njihove zajedničke trenutke objavi Mislav koji uvijek ima samo riječi hvale za svoju suprugu.

Suzana je zbog Mislavove karijere živjela u Italiji, Južnoj Koreji i Kini, a nogometaš je jednom prilikom priznao da je upravo njegova supruga organizirala cijelo vjenčanje budući da se on ipak bolje snalazi na terenu.

-Odlazak u Koreju bio je pun pogodak. Na početku nije bilo jednostavno, ali supruga Suzana i ja brzo smo se prilagodili. Najteže mi je na početku bilo zbog hrane. Šest mjeseci nisam htio jesti njihovu hranu, ali onda kad sam malo-pomalo kušao njihove specijalitete, oduševio sam se novim okusima i sada mi nedostaje ta hrana. U Zagrebu ima jedan korejski restoran, ali moram priznati da ti umaci i jela nisu ni blizu onome što sam jeo u Koreji- rekao je nogometaš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Odlazak u Koreju nije označio samo promjenu mjesta boravka i novi klub, odlučio se tada na još jedan važan korak u životu – vjenčanje. Sa Suzanom je u vezi od srednjoškolskih dana i ona mu je najveća podrška od prvog kluba za koji je službe- no zaigrao pa je vjenčanje bilo logičan slijed.

-Dugo smo već bili zajedno, ali odlazak u Koreju je u svakom slučaju ubrzao tu odluku. Zapravo je Koreja odigrala bitnu ulogu u našim živo- tima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i, moram reći, da nam je na kraju život u Koreji bio odličan – prisjetio se. Ponuda iz Dinama došla je u pravom trenutku i sve se dobro poklopilo, povratak u Zagreb odigrao se taman uoči termina za rođenje njihova sina.

-Sretni smo što smo opet u Zagrebu. Ne razmišljam sada što dalje, ni što ću raditi kad završim profesionalno igranje, ali siguran sam da će biti nešto vezano za nogomet – rekao je Mislav koji je nakon sina Manuela dobio i Ivana. Njih dvojica su mu uz suprugu najveća podrška. 

VIDEO Krenula nova sezona serije Kruna: Prikupila je mnogo negativnih kritika i prije izlaska epizoda!

 

Komentara 2

KA
kažemja
19:46 17.12.2022.

Ne mogu opisati koliko sam sretan što nam je upravo Oršić donio bronzu!! Jedan fin ,kulturan i samozatajan igrač .Bravo Mislave!!! Mislim da je zaslužio da od sada malo više igra za reprezentaciju.Kad on igra uvijek donese neku pozitivnu energiju i puca po golu kad god ima priliku !!

Avatar possibilis
possibilis
18:02 17.12.2022.

Dalic zakinuo Orsica. Taj je u 5 minuta sudackih nadoknada ili izmislio (asistencijom) ili dao gol.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije