Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodni, bogati i neoženjeni

Ovo je lista 10 najpoželjnijih Hrvata - koji vam se najviše sviđa?

zgodni hrvati
Foto: Pixsell
1/16
01.06.2014.
u 14:00

Uspješni, šarmantni, zgodni, ali još bez vjenčanog prstena, kako je to moguće? Otkrivamo vam sve o muškarcima s ovog popisa

George Clooney godinama je bio najistaknutiji predstavnik neženja u svijetu. Šarmantan, bez skandala, uglađen, pažljiv, zgodan i ništa manje važno - bogat, ovaj glumac uvijek je bio na meti djevojaka diljem svijeta a tek ga je sada Amal Alamuddin, nakon što se 1993. rastao od prve supruge Talie Balsam, uhvatila u bračnu mrežu.

Sve odlike koje je imao donedavno najpoželjniji neženja na svijetu imaju i muškarci s ove liste, ali s malo većom razlikom nula od Clooneyeva bankovnog računa. U glumačkom, poduzetničkom i sportskom svijetu dečki s ove liste kroče samouvjereno i odvažno, no kada je ljubav u pitanju oprezni su. Niko Kranjčar i Janko Popović Volarić iza sebe imaju propali brak pa pažljivo stupaju u nove veze. Nikino je srce nedavno zarobila glumica Zrinka Cvitešić, dok Janko još uvijek, navodno, samuje.

U svijetu poduzetnika i poslovnjaka tri imena izdvajaju se na ovoj listi - Ivan Zubak, Ivan Todorić i Ante Vrban. Prva dvojica bit će i nasljednici poslovnih carstava svojih očeva i samim time su meta mnogih djevojaka. Arhitekt Vrban sam je pak zaslužan za svoj uspjeh, a uz to što je uspješan iznimno je i šarmantan, ugodan sugovornik i u svakom smislu zet kakvog bi svaka majka poželjela.

Sportaši s našeg popisa Domagoj Duvnjak i Mario Mandžukić požrtvovni su i vrijedni, k tome i zgodni pa ne čudi što ih oblijeću zgodne djevojke. Nažalost, cure, obojica su, zasad, zauzeta. Dvojac iz svjetske glazbene atrakcije 2Cellos ipak ima najveću vojsku obožavateljica i sigurno najviše bračnih ponuda. Na turnejama diljem svijeta Luki Šuliću i Stjepanu Hauseru postalo je sasvim normalno da ih djevojke prose, ali dečki su zasad odlučili biti “single”.

Komentara 27

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
14:56 01.06.2014.

A gdje sam JA ????Nemam mozda puno novaca niti sam lijep ali zato imam NOSINU !!!S njom znam cuda praviti :-P

Avatar abraham73
abraham73
14:40 01.06.2014.

eto ja san nasa zenu u albanskim brdima,mogu svakome preporuciti da nadje zenu iz sela , a ne ove mucenice iz grada.

HS
hrvat srcom i dusom
14:48 01.06.2014.

same gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije