Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječnica:

Četiri dana nakon operacije Angelina Jolie već je radila

Angelina Jolie
PA/PIXSELL
17.08.2013.
u 15:00

Tek nakon operacije liječnica je priznala da nije shvatila zašto slavna glumica želi svoju bol podijeliti sa svijetom

Nakon što je uklonila obje dojke zbog velike šanse za dobivanje tumora, Angelina Jolie ni u jednom trenutku nije pala u depresiju. Liječnica koja joj je uklonila dojke, dr. Kristi Funk rekla je da je samo četiri dana nakon operacije došla posjetiti slavnu glumicu i ugodno se iznenadila.

– Angelina je bila odlično raspoložena, a dva zida njezine radne sobe bila su puna skica i nekih tekstova za novi projekt – rekla je za časopis “Los Angeles” liječnica koja je uspješno izašla na kraj i s rakom dojke Sheryl Crowe.

Tek nakon operacije liječnica je priznala da nije shvatila zašto slavna glumica želi svoju bol podijeliti sa svijetom.

– Angelina slovi za najljepšu ženu svijeta. Nisam razumjela zašto to želi dati u medije. Zašto bi cijelome svijetu priznala da više nema te simbole ženstvenosti i seksualnosti? Sada vidim, htjela je ohrabriti druge žene, pokazati da se bolest događa svakome, pa i njoj! Svojim činom željela je pokazati svim ženama da se moraju boriti za svoj život – kaže Funk.

>> Brad: Angelina je zbog nas otišla na operaciju, ona je moja heroina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije