Naslovnica Showbiz Hollywood

Brad Pitt završio na sudu zbog loše građenih kuća

Iako su stanovnici kvarta Lowe Nine zahvalni glumcu, sada su prisiljeni na tužbu jer su dobili neadekvatne domove koji ubrzano propadaju
10. rujna 2018. u 07:00 3 komentara 2376 prikaza
Foto: Pixsell

Protiv glumca Brada Pitta i njegove organizacije “Make It Right” dva su kupca podnijela sudske tužbe zbog prevare, povrede ugovora i nepoštene trgovačke prakse.

angelina i brad lažne optužbe? Pitt kaže da je dao milijune Jolie i djeci, a nju optužio da manipulira medijima

Naime, nakon što je uragan Katrina poharao New Orleans 2005. godine, u njegovu obnovu uključile su se brojne slavne osobe, među njima i Pitt koji je osnovao neprofitnu udrugu “Make It Right”.

Sam je otišao u najrazoreniji kvart Lower Nine, zasukao rukave i s radnicima gradio domove koji su ekološki i otporni na oluje. Izgrađeni su 2007. godine i cijena im je bila oko 150.000 dolara.

angelina jolie 'mašina za publicitet' Oni su slavni i bogati, neki imaju i mračnu prošlost no od ove ovisnosti svi zaziru!

– Iako su stanovnici kvarta Lowe Nine zahvalni Bradu Pittu, sada su prisiljeni na tužbu jer su dobili neadekvatne domove koji ubrzano propadaju. Oni grcaju u kreditima za nekretnine kojima je drastično pala vrijednost – rekao je Ron Austin, odvjetnik koji zastupa tuženike.

Iako ih se samo dvoje odlučilo na tužbu, navodno brojne kuće (sagrađeno ih je 109) imaju probleme poput istrunulih drvenih konstrukcija, a česti su problemi s kanalizacijom i krovovima koji se urušavaju.

kava 'To nismo tolerirali' Dobio otkaz pa tužio grad: 'Više je bio na kavama nego na poslu'

Tužitelji tvrde da je organizacija namjerno zatajila da su kuće građene lošim i defektnim materijalima, te da se zbog loše izvedene ventilacije stvara plijesan koja uzrokuje zdravstvene tegobe stanovnika.

Brad Pitt je odbio komentirati slučaj dok mediji nagađaju hoće li se još netko od stanara pridružiti tužbi.

 

>> Pogledajte ove reklame sa slavnim glumcima

[video: 1771 / ]
Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • Immanuell:

    Ekološke i otporne na oluje....... Drvena konstrukcija....... Nevjerojatno što je prosječni Amerikanac u stanju popiti kao sugestiju da je nešto jako dobro.