Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dobio otkaz pa tužio grad: 'Više je bio na kavama nego na poslu'

Nakon što je dobio otkaz, bivši zaposlenik je tužio Grad Vrgorac i izgubio spor.
02. rujna 2018. u 12:26 13 komentara 4337 prikaza
kava
Foto: Borna Filić/PIXSELL

Ante Pranić, gradonačelnik Vrgorca, komentirao je na društvenoj mreži cijeli slučaj oko spora s bivšim zaposlenikom iz gradske uprave, koji ga je, nezadovoljan, tužio. 

Vrgorac: Grad s više očuvanih kula iz osmanlijskog razdoblja VRGORAC Ante Pranić kritizira Ministarstvo kulture: Nije stvar samo novca, nego odnosa prema Tinu Ujeviću

Nakon što je dobio otkaz, bivši zaposlenik je tužio Grad Vrgorac i izgubio spor. Gradonačelnik Vrgorca na Facebooku je objasnio o čemu se radi.

 

 

"Danas smo dobili još jedan ishod tužbe u našu korist u kojoj nas je tužio bivši zaposlenik radi otkazivanja ugovora o radu. Jednostavno, zaposlenik u jednoj gradskoj ustanovi je više bio na kavama nego na radnom mjestu. To nismo tolerirali i na sudu smo dokazali zakonitost otkazivanja ugovora o radu", napisao je gradonačelnik Vrgorca na Fejsu.

 

 

 

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • Tomisl:

  Taj ce u njemacku i tamo ce primat dobru placu za nerad . Nigdje se uz malo rada i truda ne zivi tako dobro kao u nasoj lijepoj Domovini.

 • Avatar indigo25
  indigo25:

  To je nemoguće, da neko u državnoj institucij dobio otkaz.

 • stefj:

  Ovo je prvi puta da vidim da je netko iz javnih struktura dobio otkaz i još k tome izgubio na sudu. Valjda je iz trenutno krive stranke i nije bio ničiji rođak... Negdje sam čitao da je do prošle godine ... prikaži još! u državnim i javnim službama ukupno 48 ljudi dobilo otkaz. U 20 godina. Znači svi ostali su super radnici... Evo, ovo je 49-ti. DIvan i sposoban je taj sektor, od preko 600.000 ljudi, samo 49 nije obavljalo savjesno i efikasno taj posao. Jedino onda nije jasno kako to da imamo jednu od najneefikasniji, najglomaznijih i najskupljih birokracija u EU...