Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Bojana Gregorić Vejzović slomila nos svom partneru pa probu završili na Hitnoj: 'Pukla je kost, nos je slomljen'

Foto: Nova TV screenshot
1/6
07.03.2022.
u 10:17

Bojana Gregorić Vejzović (50) na pozornicu je stigla s plesnim partnerom Gordanom Voglešom koji se pojavio ozlijeđen. Njegov nos stradao je tijekom jedne probe koja je završila odlaskom na Hitnu pomoć.

Nova sezona showa 'Plesa sa zvijezdama' sinoć je krenula s emitiranjem na Novoj TV, a među natjecateljima koja se publici i žiriju predstavila u plesnim cipelicama bila je i glumica Bojana Gregorić Vejzović (50) koja je plesala sa svojim plesnim partnerom Gordanom Voglešom koji se na pozornici pojavio ozlijeđen. Njegov nos stradao je tijekom jedne probe koja je završila odlaskom na Hitnu pomoć. 

Foto: Nova TV screenshot

-Malo smo se zanijeli - rekli su Bojana i Gordan u predstavljanju, a nakon što su otplesali svoj quickstep i osvojili 28 bodova voditeljici Maji Šuput Tatarinov otkrili su kako je došlo do ozlijede. Bojana je otkrila da je laktom nehotice udarila Gordana i slomila mu nos, no on je sve jako stoički podnio. - Da, nos je bio strgan kompletno, s pomakom, ali to je što je, show must go on - rekao je Goran koji je u prošloj sezoni plesao s influencericom Sonjom Kovač.

Ove godine dodijeljena mu je Bojana koja je u mladosti  plesala balet pa već ima iskustva s plesom. Nakon izvedbe najstroži član žirija Marko Ciboci ustao je i prišao joj nakon nastupa. - Prije nekoliko godina sam rekao da bih sudjelovao u Plesu sa zvijezdama samo ako sa mnom pleše Bojana jer je jedina dovoljno visoka plesačica - rekao je Marko.

-Bravo, svaka čast - pohvalio ju je Igor Barberić dok se Franka Batelić osvrnula na njezin izgled i rekla da joj je Bojana najljepša Hrvatica.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije