Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ples sa zvijezdama

Gledatelji ne prestaju komentirati gaf: 'Kako su prije plesa znali bodove, ako je uživo?'

Foto: Nova TV
1/13
07.03.2022.
u 08:55

Prije nastupa televizijskog urednika i novinara Matije Lovreca i njegove partnerice Helene na ekranu je prikazano da je taj par osvojio 17 bodova te da se našao na začelju bodovne ljestvice.

Sinoć je na Novoj TV započelo emitiranje nove sezone popularnog showa 'Ples sa zvijezdama', a gledatelji na društvenim mrežama ne prestaju komentirati događaje u showu. Posebnu pažnju gledatelja privukao je gaf koji se dogodio tijekom emitiranja. Prije nastupa televizijskog urednika i novinara Matije Lovreca i njegove partnerice Helene na ekranu je prikazano da je taj par osvojio 17 bodova te da se našao na začelju bodovne ljestvice. Na kraju emisije Matija i Helena dobili su 16 bodova od članova žirija te su i bili na dnu ljestvice, a čini se da se radilo o grafičkom previdu.

Mnogi gledatelji odmah su u pitanje doveli emitiranje showa uživo. „Znači njihove bodove ste objavili prije nego su otplesali… kako je uživo, a pisalo 16 bodova…“, jedan je od komentara gledatelja na društvenim mrežama.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
„Kako su prije plesa znali bodove, ako je uživo“, dodala je druga osoba. „Ovaj užas s prijevremenim otkrivanjem bodova… nemam komentara“, pisali su gledatelji.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Neki su se  zezali. „Možete nam reći koliko ima Albina bodova prije nego krenu plesati?“, „Tko će biti pobjednik? Pitam za prijateljicu“, pisali su u komentarima na Facebooku.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Inače, zvjezdanu postavu ove sezone, uz Lovreca, čine glumica Bojana Gregorić Vejzović, plus size model Lucija Lugomer, influencerica Jelena Perić, pjevačice Vlatka Pokos, Albina Grčić i Domenica Žuvela, slastičarka Ivana Čuljak, glumci Asim Ugljen, Pedro Soltz, Marko Petrić i Filip Vidović, televizijski novinar i urednik Matija Lovrec i influencer Sandi Pego.

U žiriju u ovoj sezoni su pjevačica Franka Batelić, koreograf Igor Barberić, predsjednik Europskog plesnog vijeća Marko Ciboci i plesačica Larisa Lipovac Navojec.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana ja ze Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Komentara 3

AT
ATG
12:19 07.03.2022.

Diletantska TV. "Zvjezdanu postavu" bolje je i ne komentirati. A plastični žiri i voditeljica šlag na torti. Ha, ha!

LI
liliZG
15:54 07.03.2022.

namješteno? ili bodovi sa generalne probe?

RO
Roko
10:02 07.03.2022.

Koga ta "zabavna" emisija više zanima. Trebala je prestati već nakon prve dvije do tri godine. Prelazi u dosadu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije