Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova sezona

Gledatelje 'Plesa sa zvijezdama' zabrinulo je ponašanje voditelja Mešina: Loše je izgledao

Foto: Nova TV
1/6
07.03.2022.
u 08:24

Njegovo ponašanje pred kamerama je zabrinulo gledatelje i mnogi su posumnjali kako ima zdravstvenih problema.

Nova sezona showa "Plesa sa zvijezdama" počela je sinoć na Novoj TV i uz brojne komentare gledatelja na plesne vještine parova koji se natječu, najviše komentara na društvenim mrežama sinoć se odnosilo na voditelja i glumca Igora Mešina.

Svi su primijetili kako se nešto čudno događa i nije im bilo jasno o čemu se radi. Naime,tijekom emisije koja je išla uživo i koju je Mešin vodio s kolegicom Majom Šuput Tatarinov, u nekoliko navrata nije razgovijetno izgovorio najave i zamuckivao je. Njegovo ponašanje pred kamerama je zabrinulo gledatelje i mnogi su posumnjali kako ima zdravstvenih problema jer uvijek su navikli pred kamerama gledati Mešina kako je opušten i profesionalac kojem se ovakve stvari ne događaju.

-Je l' sve u redu s Mešinom? Uf što je ovo bilo večeras? Kad je Mešin prvo zafrfljao mislila sam eno ga pada, baš je loše izgledao cijelu emisiju. Kao i drugi sam si mislila moždani ili nešto..onda si mislim možda je stavio nove zube pa mu ne odgovaraju. Kamermani se isto pogube stalno..plesači aj prva večer bit će bolje...jedino mi je Maja bila i odradila posao vrhunski i izvlačila Mešina. Iako mi je on super možda je vrijeme da nekoga novoga stave. Što je Igoru, frflja kao pod lok.anestezijom za zube? - zabrinuti su bili gledatelji. U novoj sezoni gledat ćemo 13 plesnih parova koje će ocjenjivati žiri u kojem sjede Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Marko Ciboci.

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice: Naša emisija ide kasno uživo, ali sva sreća da postoji jedan izum koji se zove - kava

 

Komentara 2

GR
grodar
09:33 07.03.2022.

pa normalno da mu je bilo loše kad je stajao kraj negativca iz zvjezdanih staza

SA
sargu123
09:04 07.03.2022.

Trema?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije