Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAVRŠENA FIGURA

Bojana Gregorić Vejzović ostavila fanove bez daha: 'Izgubila sam apetit'

Bojana Gregorić Vejzović
Foto: Instagram screenshot
1/5
24.08.2020.
u 19:55

- Ma dajte žene, svaka ima svoje muke, nedostatke, dvojbe, sumnje ali nek smo zdrave. Volim vas sve, kakve god, samo da smo vedre - poručila im je glumica

Glumica Bojana Gregorić Vejzović s obitelji je ljetovala u Zadru, a na Instagramu je objavila fotografiju posljednjeg dana odmora, na kojoj pozira u kupaćem kostimu, leđima okrenuta kameri. 

Besprijekorna Bojanina figura oduševila je pratitelje i vrlo brzo dobila 3000 lajkova i puno pozitivnih komentara.

- Ne znam da li sam ti ikada rekla da kada tebe vidim izgubim apetit....u potpunosti, napisala joj je jedna pratiteljica, dok je druga dodala kako ga dobije, ali od očaja.

- Ma dajte žene, svaka ima svoje muke, nedostatke, dvojbe, sumnje ali nek smo zdrave. Volim vas sve, kakve god, samo da smo vedre - poručila im je glumica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Bojana se nedavno pohvalila i uspjehom sina Raula koji je završio osnovnu školu s odličnim uspjehom i prosjekom 5.0. - Moj sin završio je 8.razred! Svjedodžbu 5,0 jučer predvečer svečano je primio u svojoj sada već bivšoj školi! Čestitam ljubavi moja,jako sam ponosna na tebe! Čestitam svim osmašima, ali i roditeljima te pogotovo našim dragim profesorima!! Bila je ovo vrlo neuobičajena i teška školska godina.

Bojana Gregorić Vejzović
1/6

Počinje novo razdoblje,novi izazovi! Osobno vrlo emotivno doživljavam te prekretnice. Obećala sam sinu jučer da ga neću sramotiti i plakati, ali plakala sam pa se i ovo sada čini previše. No...djevojke i mladići, znajte da je pred vama bezbroj sjajnih mogućnosti! Nema toga što ne možete postići, samo je ponekad potrebno više “zagrijati stolicu”! Sretno svima koliko god vas ima! Bez patetike i pretjerivanja vi ste naša karta za put u bolju budućnost!!! - napisala je tada glumica koja sa suprugom Enisom ima i 10-godišnju kćer Zoe.

Komentara 6

SA
samoborka
21:21 24.08.2020.

Molim ime i prezime toga "fana" kojega je dotična (ili Severina ili Pišek ili Celzijus ili Šuput ili Badrić) ostavila bez daha. Isto tako molim i ime i prezime famoznog "hejtera" iz članaka sličnih ovome. Hvala.

AQ
Aquarius
07:59 25.08.2020.

Joj, i moj je zavrsio s 4.0 i ja sam se rasplakala, od srece. 🙄

Avatar budala
budala
21:47 24.08.2020.

Jede li ova? Ako joj treba sendvic, imam jedan sa sirom i sunkom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije