Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda X-Mena

Bio na 2. operaciji zbog raka: Molim vas, molim vas stavljajte kremu za sunčanje!

Hugh Jackman
Foto: Instagram
09.05.2014.
u 09:56

Objavio je i fotografiju na kojoj je pokazao flaster na nosu zalijeplijen preko mjesta na kojemu je bio karcinom bazalnih stanica

Hugh Jackman (45) pozvao je sve da nanose kremu za sunčanje nakon što je bio na još jednom zahvatu uklanjanja tumora kože s nosa.

- Još jedan tumor. Sad ga više nema. Hvala dr. Albom i dr. Arian. Molim vas, molim vas, nanosite kremu za sunčanje - upozorio je glumac na svom Inastagram profilu. 

Objavio je i fotografiju na kojoj je pokazao flaster na nosu zalijeplijen preko mjesta na kojemu je bio karcinom bazalnih stanica. Zvijezdi X- Mena prvi put tumor je dijagnosticiran u studenom 2013. godine na istom mjestu i tada ga je operirao.

>>Koji užas, zamalo sam se kastrirao snimajući kultnog Wolverinea

>>Hugh Jackman otkrio da ima rak kože

Komentara 1

Avatar targus
targus
12:15 09.05.2014.

tako je počela i moja mama,od jednog madeža,......rezckali su je ...pa možda 20-ak puta,...da bi se rak na kraju proširio na cijelo tijelo. Nije bilo spasa....nažalost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije