Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavio na Instagramu

Hugh Jackman otkrio da ima rak kože

hugh jackman
Foto: Instagram
21.11.2013.
u 21:23

Glumac Hugh Jackman otkrio je kako ima rak kože. Spasila ga je supruga Deborra, koja ga je nagovorila da ide liječniku nakon što je primijetio da ima neobičan ožiljak na nosu.

Glumac Hugh Jackman otkrio je kako ima rak kože. Za sve je zaslužna njegova supruga Deborra, koja ga je nagovorila da ide liječniku nakon što je primijetio da ima neobičan ožiljak na nosu. Ubrzo je zaključeno da ima rak kože te je imao operaciju. Fanovima je poručio da se paze i testiraju. 

- Ljudi, kako je bila u pravu! Imao sam karcionom baunih stanica, molim vas, nemojte biti blesavi kao ga. Testirajte se i koristite kremu za zaštitu od sunca, napisao je Hugh.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Habsburg
Habsburg
22:12 21.11.2013.

Nisu baune staince nego bazalne stanice. I bazocelularni karcinom u vecini slucajeva ne ubija ljude. Otkuda je ovo prepisano?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije