Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Tko izdrži sto dana u kući osvojit će pravo bogatstvo!

Antonija Blaće
Foto: RTL
1/2
15.01.2018.
u 16:38

Antonija se punom parom priprema za novu sezonu i javljanje stanarima iz zagrebačkog studija Jadran filma, a da ima posebnu 'vezu' s Big Brotherom, otkrila je u promotivnom spotu, u kojem mu šapuće na telefon.

Na RTL-u uskoro kreće najpoznatiji i najzabavniji reality show na svijetu, Big Brother! A kakav bi to show bio bez njegove domaćice, voditeljice Antonije Blaće!

Antonija se punom parom priprema za novu sezonu i javljanje stanarima iz zagrebačkog studija Jadran filma, a da ima posebnu 'vezu' s Big Brotherom, otkrila je u promotivnom spotu, u kojem mu šapuće na telefon.

'Istina je, Big Brother i ja smo stari prijatelji i to je jedan poseban odnos koji se ne može opisati. No, mogu vam otkriti što mi je šapnuo u slušalicu! Dakle, naše nove stanare očekuje 100 dana izolacije, a onaj koji pobijedi, kući će otići s pola milijuna kuna! Ali ono važnije je da mi je rekao kako mu je drago što me ponovno vidi', otkrila je sa smiješkom Antonija.

Ipak, domaćica showa nije željela otkriti koje to spačke ove godine Big Brother priprema stanarima, no zasigurno ih neće nedostajati! Najpoznatiji reality show na svijetu prepun je iznenađenja, što ga i čini jedinim showom o kojem pričaju baš svi!

Antonija Blaće
1/5
Ključne riječi

Komentara 12

AD
adler77
16:53 15.01.2018.

Bez veze taj brother

Avatar ivo587
ivo587
17:13 15.01.2018.

o neeee opet, tj rtl zbilja nema granice, po n-ti put nas gnjavi s tim bedastoćama, nije dosta turskih sapunica u prime timeu od nove tv, sad još i ovo, ljubavi na sselu i ostale bljuvotine.. Sva sreća da imam net pa si skinem film i ne moram gledati te bljuvotine i 10 minutne reklamne blokove. Da nema interneta morao bi još gledati te bljuvotine na televiziji. Pomaže tv vodić da se izbjegnu te bljuvotine.

DU
Deleted user
19:14 15.01.2018.

Ocekujem....homoseksualce,tranzvestite....i naravno umjetne silokonske drolje...bez njih nista.Obicne ljude ionako ne primaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije