Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SOLANGE KNOWLES

Beyonceina sestra napala poznati magazin: 'Ne dirajte mi kosu'

Solange Knowles
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
22.10.2017.
u 18:05

Ono što je najzanimljivije je da je Solange u intervjuu za Evening Standard govorila o kako je "kosa neviđeno duhovna, te određuje tko ste". Inače, i jedna od Solangeinih najpoznatijih pjesama zove se "Don't Touch My Hair".

Solange Knowles, mlađa sestra pop zvijezde Beyonce, napala je uredništvo magazina Evening Standard nakon što su joj "promijenili frizuru" na naslovnici posljednjeg izdanja.

Solange je poznata po svojim zanimljivim modnim izričajima, a trenutno gaji frizuru s pletenicom u obliku kruga. Ono što je najzanimljivije je da je Solange u intervjuu za Evening Standard govorila o kako je "kosa neviđeno duhovna, te određuje tko ste". Inače, i jedna od Solangeinih najpoznatijih pjesama zove se "Don't Touch My Hair".

 

dtmh @eveningstandardmagazine

A post shared by Solange (@saintrecords) on

Pjevačica je na Instagramu na ovo upozorila uredništvo Evening Standarda, a na Twitteru se oglasila i novinarka koja ju je intervjuirala.

- Javno se ograđujem od naslovnice Evening Standarda. Sve je ispalo potpuni fijasko, usprkos mojim naporima - napisala je novinarka Angelica Bastien.

Evening Standard se na kraju ispričao pjevačici, te su rekli kako su morali "otkinuti" dio njene frizure zbog toga jer drukčije ne bi mogla stati u prijelomu naslovnice.

Komentara 1

PI
Pikacu
18:20 22.10.2017.

Najmanje mi je isteresantna kosa... Ja bi tebe drugdhe dirnuo Pozdrav ^,^

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije