Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su je čekali

Beyonce je sat vremena kasnila na dodjelu Grammyja i prvu nagradu nije preuzela

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/10
06.02.2023.
u 09:04

Ni traga ni glasa joj nije bilo na crevenom tepihu, ali ni kada je počela službena ceremonija dodjele, a Beyonce se u dvorani Crypto.com Arena u Los Angelesu nije pojavila ni kada je upravo njoj dodijeljen Grammy u  kategoriji najbolje R&B pjesme.

Na sinoć održanoj dodjeli nagrada Grammy prije početka službenog dijela poznati su prošetali crvenim tepihom, ali nigdje ni traga nije bilo zvijezdi koju se najviše očekivalo - Beyonce. Ona je imala najviše nominacija ove godine, njih čak devet i zato su svi nestrpljivo čekali da se jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice prošeta crvenim tepihom, ali to se nije dogodilo.

Ni traga ni glasa joj nije bilo ni kada je počela službena ceremonija dodjele, a Beyonce se u dvorani Crypto.com Arena u Los Angelesu nije pojavila ni kada je upravo njoj dodijeljen Grammy u  kategoriji najbolje R&B pjesme. Voditelj Trevor Noah opravdao je njezino kašnjenje gužvom u prometu, a sat vremena nakon što je dodjela počela Beyonce se pojavila u dvorani u pratnji supruga Jay-Z-a.  Na kraju večeri imala je puno razloga za slavlje jer je osvojila ukupno četiri Grammyja i sinoć je ispisala povijest jer je oborila rekord na dodjeli Grammyja za najviše osvojenih nagrada u karijeri i sada ih ima ukupno 32. 

Unatoč uspjehu tijekom godina, 41-godišnja Beyonce nikada nije osvojila nagradu za najbolji album. Harry Styles dobio je tu prestižnu nagradu u nedjelju za "Harry's House". Za ovu dodjelu Beyonce je odabrala kreaciju s potpisom modne kuće Gucci i odabir je pao na metalik haljinu s kaskadnim volanima, te je gornji dio haljine bio dekoltiran i u zlatnoj boji. Nakon dodjele Beyonce je napravila kratki foto session sa kipićima zlatnog gramofona i za tu priliku je odabrala kreaciju s potpisom Balmain. - Osjećam se vrlo zahvalno i ispunjeno radošću! - napisala je glazbenica uz ove fotografije te je zahvalila svim svojim suradnicima. 

VIDEO 'Nakon 45 godina više ne nosim starke. Kupovao sam ih na stotine'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije