Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši partner

Barbara Kolar o R. Ferlinu: Nakon toliko vremena nema smisla podgrijati ni sarmu, a kamoli osjećaje

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/8
01.07.2022.
u 18:20

U vezi su bili prije više od 15 godina, a nedavno su se sreli u showu "Zvijezde pjevaju" u kojem je Barbara voditeljica, a Ferlin je bio natjecatelj.

U ovogodišnjoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju" kao natjecatelj pojavio se i HRT-ov voditelj Robert Ferlin kojem je mentor bio Mario Battifiaca. Kao i prethodnih sezona show su vodili Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a javnost je posebno pratila komunikaciju između Barbara i Ferlina koji su prije više od 15 godina bili u vezi. 

- S njim i Marijem sam, baš kao i s ostalim natjecateljima, komunicirala gotovo isključivo tijekom proba i emisija. No odrasli smo ljudi koji se nisu razišli u zloj krvi pa nema razloga sumnjati da bismo i izvan svjetala pozornice lako našli zajednički jezik za šalu i smijeh. Moram ipak priznati da mi je interes javnosti u smislu našeg eventualnog emotivnog odnosa 16 godina kasnije, iako očekivan, bio pomalo smiješan - nakon toliko vremena nema smisla podgrijavati ni sarmu, a kamoli davno potrošene osjećaje. - komentirala je u razgovoru za Story svoju bivšu ljubav. Televizijska i radijska voditeljica otkrila je i kakav tip muškaraca je može privući.

- Meni se oduvijek sviđa ista ‘sorta’: šarmantni, fini, pristojni, duhoviti, pametni, obrazovani, finomirišući… Sve više ozbiljno vjerujem da je teorija kako se suprotnosti privlače obična podvala - puno mi je prirodnije s onim koga volim imati iste afinitete. Silno držim do međusobne podrške, razumijevanja i mogućnosti da jedno drugo činimo boljim ljudima, u svakom smislu. - rekla je. 

VIDEO Teški zločini: Ove poznate osobe su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije