Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrim su odnosima

Simona Gotovac otkrila plan za ljetovanje, na Čiovu će se kratko pridružiti i bivšem suprugu Anti

Foto: Facebook
1/14
01.07.2022.
u 16:00

Simona i Ante ne kriju da su ostali u dobrim odnosima, a prvenstveno se to trude održati zbog kćeri.

Simona Mijoković ljeto će provesti s obitelji, suprugom Stanislavom, njihovo troje djece i Gabrijelom. A u nekom trenutku pridružit će se i Anti Gotovcu, njezinom bivšem surpugu, a sve je to bila želja njihove zajednićke kćeri Gabrijele. 

"Prvenstveno idemo na Vir, kod moga oca i on će tada proslaviti rođendan. Tamo ću biti sa suprugom Stanislavom, djecom Joshuuom, Amalijom i Zvjezdanom. Gabrijela već idući tjedan ide kod tate u Beograd, a mi je vozimo za Beč jer putuje avionom. Kasnije će s Antom otići tjedan dana na Čiovo i tamo će biti u resortu kod njegovog prijatelja. I mi ćemo svratiti. Pokupit ćemo Gabrijelu", rekla je Simona za RTL i dodala:

"Gabrijela me zamolila da svi skupa provedemo zajedničko vrijeme. 'Naravno dušo', rekla sam joj odmah. Ići ćemo na ručak, večeru ili Svetu misu", naglasila je.

Simona i Ante ne kriju da su ostali u dobrim odnosima, a prvenstveno se to trude održati zbog kćeri. 

"Ante je osoba koja je mene odvela na Tabor i on će uvijek imati mjesto u mojim zahvalama i molitvi i srca. Uostalom, to je želja moga djeteta, da budemo zajedno nekoliko dana na moru. Ne da boravimo u istom prostoru ili spavamo u istoj sobi, nego kao roditelji naše Gabrijele, na taj način“, rekla je još Simona. 

VIDEO>>Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar zpAgram
zpAgram
06:51 09.07.2022.

Ne mogu vjerovati da takve članke pišete, tko od te familije kuda ide i tko koga i gdje podiže, stvarno nevjerojatno!

AD
Adriano_
23:31 01.07.2022.

A prije nego ju je odveo u Tabor bio joj godinama svodnik i nabavljao joj drogu..To što kćer traži od nje ne znači da treba prihvatit nego postaviti granicu..Doći po dijete i otići..Točka..a ne sa bivšim mužem koji ju je uništavao glumatat sretnu obitelj u društvu sadašnjeg supruga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije