Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužba za seksualno uznemiravanje

Autor emisije u šoku je nakon poruke Ramba Amadeusa: Umjesto kajanja, on je našao način da to opravda

Zagreb: Rambo Amadeus održao koncert u Tvornici kulture
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/9
15.03.2023.
u 10:52

Producentica emisije "Dnevnica" Lejla Kašić prije tri dana je u javnost izašla s optužbom za seksualno uznemiravanje te je ispričala kako je osoba koja ju je seksualno uznemiravala bio poznati pjevač Rambo Amadeus

Producentica crnogorske televizijske emisije "Dnevnica" Lejla Kašić optužila je glazbenika Antonija Pušića (59), poznatijeg pod umjetničkim imenom Rambo Amadeus, za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije. Pisala je o tome na Instagramu te je kasnije izjavila kako je riječ bila o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz popratne skeptične komentare, te na kraju i Rambovo priznanje učinjenog. Dva dana nakon što je Lejla izašla u javnost s ovom pričom, na društvenim se mrežama oglasio i popularni Rambo Amadeus sa svojom stranom priče i izjavama koje su šokirale ekipu televizijske emisije "Dnevnica" pa je na sve to reagirao autor emisije Vladan Otašević.

- Vidio sam što je pisao. Duboko sam razočaran porukom koju je napisao. Umjesto isprike i kajanja za svoj postupak, on je našao način da to opravda i pošalje poruku svima koji su poput njega da se i oni mogu slično ponašati. Lejla je pod ogromnim stresom zbog svega što proživljava - rekao je za Blic Vladan. Rambo Amadeus je u svojoj objavi na Facebooku rekao kako se želi oglasiti i objasniti svoje sasvim nedolično ponašanje prema novinarki Lejli Kašić.

- Doduše, bilo bi mnogo lakše kad bi bilo izneseno što mi se to konkretno zamjera, jer je u našoj komunikaciji čitavog dana bila gomila nesporazuma i neslaganja. Ovako izgleda kao neka njena medijska taktika ali neka, evo pokušat ću sam da taksativno nabrojim i priznam sva moja nedjela. Molit ću dotičnu gospođicu da me dopuni ako sam nešto od nedjela zaboravio - napisao je Rambo u uvodu objave. Napisao je kako se protivio tome da se u emisiji prikaže obitelj kojom su odlučili pomagati jer mu nije imalo smisla da im se tako stavlja stigma, ali odluka je donesena da se obitelj snimi i kaže da su ga tako stavili pred gotov čin i onda se osvrnuo na optužbe za seksualno uznemiravanje.

VIDEO Glumica podivljala zbog buke pa sa suprugom i kćeri uništavala imovinu, intervenirala je i policija

 

- Dotičnu gospođicu sam - dok smo se približavali kući socijalno ugrožene obitelji, sasvim neplanirano pipnuo ili pljesnuo po stražnjici ili pak štipnuo, pojma nemam sad. To nema nikakve veze sa seksom, barem ne s moje strane. Htio sam da joj nekako dojavim da nemam više što, da me je stjerala u ponižavajući položaj. Nekakav zadnji pokušaj da odustane od grubog upada u intimu jedne obitelj. Nesretno artikuliran kvazi-drugarski alarm. Seksistički možda, seksualan ne. Nije to nitko vidio, nije se ni ona bunila, mogao bih da negiram, ali mrzi me da foliram. Nisam taj lik. Dakle pljesnuo sam, pipnuo ili štipnuo (stvar forenzičke interpretacije) u trajanju od jedne sekunde. Vjerujem da postoje satelitski snimci koji to mogu da potvrde, danas se i onako snima svaki pedalj planete. Netom kasnije, tokom snimanja, u stančiću ugrožene obitelji, dok ja osobno nisam uspijevao da kontroliram svoje ogromno uznemirenje, gdje sam psovao pred kamerom i društvo i državu zbog činjenice da moramo da prosimo da bi nekim ljudima omogućili da plate dugove i napune frižider, dotična je prikazala punu prisebnost i hladnokrvnost. - napisao je Rambo. Još je napisao kako je producentica imala histerični napad nakon što nije dobila traženu ispriku.

- Nakon što nije dobila zadovoljavajuću ispriku, krenula je u histerični napad, toliko jak da sam joj rekao da je ludača i da se treba liječiti. To zaista iskreno mislim i sad. Baš kao što jednako mislim da je čitava medijska scena bolesna, bez skrupula, u kojoj se u odsustvu jasnih etičkih načela prihvaća cancel kultura - kultura srednjovjekovnog lova na vještice samo u eri mobilnih telefona. Naravno želim tu naglasiti da je meni svaki oblik nasilja prema prema bilo kome, a osobito prema djeci i ženama neprihvatljiv i gnusan. Ali ovdje zaista ne osjećam da sam bio nasilan nego da sam branio svoj integritet. Muškarac na njenom mjestu bi prošao gore. - napisao je glazbenik.

Komentara 4

SR
srpskojhartijiudišpet
16:55 15.03.2023.

Lijevo je u svim društvima licemjerno smeće koje se u stanju zgražati danima nad nekim drugim i "moralno histerizirati"... u njihovom mozgu oni su "pravedni" i "moralne vertikale" i ne mogu učiniti ništa pogrešno. Imaju iskrivljenu sliku sebe... bilo daa štpkaju, plješću po stražnjici, kupuju djecu, podmićuju, namještaju... sve je to "iz dobrih namjera" i sve je "bezazleno" 🤨

DU
Deleted user
13:06 15.03.2023.

On je to tako lijepo i opširno objasnio da možemo reći da je rijetkost naići na toliko verbalno potkovanu osobu. Ako ju je malo pljesnuo po stražnjici, možda joj je tako htio dati kompliment.

KU
kuramela
13:05 15.03.2023.

O ovome se pod hitno mora napisati knjiga sa barem 500- 600 stranica i podijeliti narodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije