Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi Massimov album

Arsen Dedić Massimu: Obožavam te otkad sam bio malo dijete

massimo (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
21.11.2011.
u 20:15

Na predstavljanju albuma "Dodirni me slučajno" pojavili su se Neno Belan, Neda Parmać, Gabi Novak te Nina Badrić, koja je s Massimom snimila duet

"Dodirni me slučajno", poručuje Massimo Savić s novog albuma koji je predstavio publici u zagrebačkom klubu Pepermint. Na njemu je intenzivno radio tri godine i vrlo je zadovoljan konačnim proizvodom.

– Jedan sam od onih glazbenika koji je zadovoljan svojim radom, i to samo zato što u svakom trenutku znam što želim. Mnogi se glazbenici samo prave da nešto znaju pa su im i rezultati u skladu s tim – kaže Massimo, koji na novom albumu ima duete s Ninom Bardić i velikanom Arsenom Dedićem, koji mu je u šali dobacio kako ga obožava otkad je on bio mali dječak.

Osim Arsena, podršku kolegi došli su pružiti i Neno Belan, Neda Parmać i Gabi Novak, a Nina Badrić otkrila je kako je pravo zadovoljstvo surađivati s Massimom te dodala: – Naš je duet odmak od mog uobičajenog glazbenog izričaja, što me i zaintrigiralo. (jš)

 

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:02 23.11.2011.

Neam pojma tko je taj. Vise mi slici onom sveceniku kaj ima svoj blog u VL, ne sjecam se kak se zove ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije