Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Antonija Mišura Sandrić je objavila novu fotografiju koja je otkrila kako izgleda unutrašnjost njezina doma

Antonija Mišura
Foto: Instagram
1/10
14.10.2021.
u 13:15

Antonija je pokazala kako izgleda njena kuhinja. Prostorijom dominira bijela boja, a sve izgleda prostrano i čisto. Posebno je lijepo uređen stol.

Jedna od naših najzgodnijih sportašica, 33-godišnja košarkašica Antonija Mišura Sandrić, na Instagramu je pratiteljima odlučila pokazati djelić svog stana.

Antonija je pokazala kako izgleda njena kuhinja. Prostorijom dominira bijela boja, a sve izgleda prostrano i čisto. Posebno je lijepo uređen stol.

 

"Kavica s mamom, ali pošto ja ne pijem kavu onda bih stavila naslov čaj s mamom. Rijetki su trenutci biti za stolom u tišini, ali kad ga imam, e onda uživam u njemu do kraja" napisala je Antonija. 

Fotka je brzo dobila nekoliko stotina lajkova, a pratitelji su je pohvalili u komentarima. 

"Predivno", "Mogu li se ja useliti kod tebe?", "Jao kako je divno", pisali su joj. 

Inače, Antonija dijeli dom sa suprugom Markom. Svoju su dugogodišnju ljubav okrunili brakom u kolovozu 2015. godine. Vjenčanje je održano u Šibeniku, a prije nego što su izmijenili bračne zavjete u vezi su bili deset godina. Početkom veljače 2020. godine na svijet je stiglo njihovo prvo dijete, djevojčica Tara. 

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža Košulja plava ili Za dobra stara vremena: "Mlađoj sebi bi poručila da ne sluša savjete!"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije