Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGODNA VOŽNJA NA POSAO

Premijer Plenković opušta se gledajući ovu hrvatsku seriju

andrej plenković
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
24.10.2016.
u 16:52

Otkrio je to RTL-ov novinar Hrvoje Krešić, koji je snimio kako se na malom TV ekranu u Plenkovićevom službenom automobilu prikazuje upravo ta serija.

Premijer Andrej Plenković, čini se, na putu se najbolje opušta gledajući RTL-ovu humorističnu seriju "Bibin svijet". Otkrio je to RTL-ov novinar Hrvoje Krešić, koji je snimio kako se na malom TV ekranu u Plenkovićevu službenom automobilu prikazuje upravo ta serija.

Problemi malog čovjeka

Podsjetimo, riječ je o seriji koja prikazuje događaje u maloj trgovini mješovitom robom. U glavnim ulogama su Ana Begić, Sven Šestak, Slavica Knežević, Amar Bukvić i Željko Duvnjak. Odmah nakon Krešićeve objave na Twitteru fotografije su postale pravi hit. Nejasno je jedino gleda li premijer seriju zbog humora ili zato što ga zanima koji problemi muče malog čovjeka. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije