Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježili izbore

Transparent na riječkom HNK: "Predsjednice – dobrodošli u Hrvatsko glumište"

HNK Ivan pl. Zajc, transparent
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/4
12.01.2015.
u 19:54

Nije trebalo dugo čekati da uprava HNK Ivana pl. Zajca na čelu s intendantom Oliverom Frljićem obilježi predsjedničke izbore

Nije trebalo dugo čekati da uprava HNK Ivana pl. Zajca na čelu s intendantom Oliverom Frljićem obilježi predsjedničke izbore. Na zgradi riječkog kazališta osvanuo je danas novi transparent na kojem piše "Predsjednice – dobrodošli u Hrvatsko glumište".

Prije ovoga natpisa na pročelju kazališta na Dan neovisnosti bio je postavljen natpis Hrvatsko LGBT kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka, a zavijorila je i zastava duginih boja koja se tradicionalno veže uz tu zajednicu, potom je na pročelju bio istaknut portret Bojana Glavaševića s natpisom "Ja ne mrzim. Heroj, a ne zločinac", a uoči premijere Talijanske drame postavljen je natpis Hrvatsko-talijansko kazalište Ivana pl. Zajca Rijeka.

Predstava "Hrvatsko glumište" ponovno je na programu, a riječ je o  autorskom projektu redatelja Olivera Frljića i dramaturga Marina Blaževića koja problematizira vrijeme NDH i kazališta 90-ih godina u Hrvatskoj, a  treći dio je "Trilogije o hrvatskom fašizmu" Frljića i Blaževića, nakon "Bakhi" i "Aleksandre Zec".

>> Grabar Kitarović: Nazvat ću ga i reći: Gospodine Milanoviću, izvolite, idemo početi raditi

Komentara 23

DU
Deleted user
20:30 12.01.2015.

Gdje je ono Frljo dobio vritnjak, u Poljskoj? Proglasili ga moralno defektnog haha, Zbilja fašizam u Hrvatskoj.

WC
wCROw
20:59 12.01.2015.

Može li netko otfrljiti tog bolesnika koji misli da je duhovit.

Avatar kravata
kravata
20:08 12.01.2015.

Naslov se razlikuje od teksta, gumište ili glumište?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije