Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke cijene ulaznica

Slaven Bilić podržao navijače: Nogomet nije golf, to je narodni sport

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
02.10.2015.
u 09:25

– Navijača ima na svakom sportskom natjecanju, ali u nogometu oni podižu kvalitetu jer su zaslužni za stvaranje atmosfere na travnjaku – naglašava Bilić

Navijači u Engleskoj od 2013. godine vode borbu s čelnicima Premiershipa i klubova zbog visokih cijena ulaznica. Prosječno one iznose 54 funte (73 eura) i po tome su najskuplje na svijetu kad je riječ o nacionalnim prvenstvima.

Navijači su stoga za subotu najavili prosvjed, a akcijom Twenty's Plenty žele poručiti kako cijena ulaznica za gostovanja ne bi smjela biti veća od 20 funti (27 eura). Podršku im je pružio i Slaven Bilić, trener West Hama te tako sigurno dodatno povećao popularnost na Otoku.  

– Nogomet nije golf ili polo koji prate VIP gosti ili elita, nogomet je sport za narod. Ne bi smio biti privilegij samo nekih da idu na utakmice sa svojim prijateljima, djevojkom, suprugom ili djecom. To bi svatko morao biti u prilici. Kada pogledate s druge strane, klubovi grade nove stadione za velike novčane iznose i žele što prije vratiti svoje ulaganje pa dižu cijene ulaznica. Mislim kako se mora pronaći balans između svega toga jer nogomet je narodni sport – kaže hrvatski trener i dodaje:

– Navijača ima na svakom sportskom natjecanju, ali u nogometu oni podižu kvalitetu jer su zaslužni za stvaranje atmosfere na travnjaku. Zato su navijači potrebni. Bez njih je sve besmisleno.

Dodajmo da će West Ham u subotu gostovati kod Sunderlanda.

>>Bilić: Utakmica je bila čarobna, zadovoljan sam bodom

Komentara 4

MO
mojazemlja
10:33 02.10.2015.

Kod nas dobiješ ulaznicu ako platiš"žuju"...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
10:36 02.10.2015.

Torca je zaboravio spomenuti i vrlo 'lijepu' epizodu prevaranta i blefera u Evertonu

HR
Hrabraja
18:17 02.10.2015.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije