Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Stojanović:

'Jurčić me savjetovao prije dolaska u Dinamo, a pamtit ću derbi s Rijekom'

Zagreb - Dinamo
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
19.02.2016.
u 09:13

Keka ne poznajem, ali znam da ga u Sloveniji svi poštuju. Što se tiče njegova stila, Rijeka sigurno više igra obrambeni nogomet i naglasak im je na momčadskoj igri...

Dinamova Slovenca Petra Stojanovića (20), nakon debija u HNL-u u pobjedi nad Zagrebom, očekuje i prvi službeni nastup pred domaćom publikom i to u nedjeljnom derbiju s Rijekom.

– Bit će to susret koji ću sigurno pamtiti jer je prva utakmica na Maksimiru pred domaćim navijačima. Doći će mi i mama, tata, brat i dva prijatelja koji su bili i na utakmici protiv Zagreba. Oni dolaze, inače, na sve moje utakmice – kazao je desni bek plavih za 24sata.

Za Rijeku nastupaju Slovenci Mejač, Samardžić i Bezjak, a trener Kek Stojanovićev je sunarodnjak. Dinamov igrač raduje se susretu s njima.

Mejač je dobar igrač, a kada sam ja došao u Maribor, on je, nažalost, bio ozlijeđen tako da nisam mogao previše naučiti od njega. Što sam mu poručio? Sve ćemo im poručiti na terenu. Što se tiče Samardžića i Bezjaka, njih znam iz reprezentacije i jako su dobri igrači. Keka ne poznajem, ali znam da ga u Sloveniji svi poštuju. Što se tiče njegova stila, Rijeka sigurno više igra obrambeni nogomet i naglasak im je na momčadskoj igri.

Je li Kruno Jurčić na odlasku iz Maribora nešto savjetovao?

– Gospodin Jurčić mi je svakako ostao u krasnom sjećanju. Najbolji je trener s kojim sam radio u Sloveniji. Rekao mi je da budem svoj, nastavim raditi kao i prije jer me to i dovelo do Dinama i slovenske reprezentacije.

Kako je u Zagrebu, gdje stanuješ, sviđa li ti se grad?

– Krasno je. Zagreb je prekrasan grad i uživam ovdje. Iznajmio sam stan blizu stadiona jer sam većinu vremena na stadionu, a u slobodno vrijeme odem do grada ili u neke šoping-centre. Zagreb je baš čudo. Prava metropola...

Cijeli razgovor sa Stojanovićem pročitajte OVDJE.

>>Pogledajte zašto je novi igrač Dinama morao pjevati slovensku himnu

Komentara 8

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
11:53 19.02.2016.

Kad se ovako lijepo i biranim riječima obraća gradu i klubu treba ga svakako podržati i zaželjet puno uspjeha i njemu osobno i klubu za kojeg igra.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:49 19.02.2016.

Mi zlovenci smo totalno zbunjeni .. hteli smo na zapad a sad ako želiš u neki klub sa zapada moraš se najprvo dokazat malo istočnije od slovenske granice u najbolšem klubu s ovih prostora - dinamu.. ak si tu dobar, vrata svih evropskih klubova širom su ti otprta.

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
12:13 19.02.2016.

EUMOJCA ..za ,,Sovence,, nogometaše makar bili iz Bosne ili Srbije je kao Bingo na lotu kad smiju igrati u HNL-u!A za trenere iz Janezlanda je poziv u HNL kao zadnja stepenica i vrhunac u karijeri!Zamisli samo Keka kad ga za za jedno 20 godina budu pitali što je radio a on će sav sretan i ozarenog lica reći da je imao čast biti trener u HNL-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije