Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na internetu

Kramarićev suigrač dobio poziv za krivu reprezentaciju, svi se smiju objašnjenju!

Niklas Süle, Andrej Kramarić
Foto: DPA/PIXSELL
27.03.2017.
u 09:20

Ovaj slučaj postao je zanimljiv na društvenim mrežama, mnogi se rugaju ovakvom objašnjenju

Turski nogometni savez napravio je veliki gaf, zbog kojeg su postali predmet poruge. Naime, oni su odlučili uputiti poziv u reprezentaciju Turske Niklasu Süleu, igraču Hoffenheima, koji nema nikakve veze s Turskom.

Kramarićev suigrač nema tursko državljanstvo, a ne postoji ni nikakva druga povezanost. Nitko od njegove rodbine nema veze s Turskom...

Cijeli ovaj slučaj postao je smiješan, na društvenim mrežama mnogi se šale na račun turskog saveza, a objašnjenje koje su naknadno dali nogometašu koji je nastupao za sve uzraste njemačke reprezentacije, još je zanimljivije.

- Rekli su mi da im je moje ime zvuči turski, kazao je Süle.

>>Hrvatska u Estoniji bez petorice maksimirskih startera, priključuju se Perišić i Ćorić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije